Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 iul 2017 - Anul XXII, nr. 159 (6575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Virginel Iordache a primit asigurări de la Sevil Shhaideh în privinţa continuării procedurilor pentru construcţia Sălii Polivalente Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, i-a dat asigurări senatorului PSD de Suceava Virginel Iordache cu privire continuarea procedurilor necesare pentru construcţia Sălii Polivalente din municipiul reşedinţă de judeţ. Într-o întrebare pe care Virginel Iordache i-a adresat-o vicepremierului Sevil Shhaideh, senatorul sucevean i-a solicitat acesteia să-i precizeze care este stadiul licitaţiei studiului de fezabilitate şi al proiectului tehnic pentru Sala Polivalentă din Suceava, dar şi care este calendarul desfăşurării lucrărilor pentru această investiţie. Virginel Iordache i-a transmis ministrului Dezvoltării că existenţa unei Săli Polivalente în Suceava reprezintă pentru locuitorii acestui municipiu o oportunitate pentru extinderea activităţilor sportive şi recreative, iar construcţia unui astfel de obiectiv reprezintă „preocuparea pentru un standard de viaţă ridicat, la nivel european, de care să beneficieze atât iubitorii de sport, cât şi întreaga comunitate suceveană”. „Pentru demararea lucrărilor la proiectul Sălii Polivalente din Suceava s-a încheiat un proces verbal cu un raport favorabil între Primărie şi Compania Naţională de Investiţii. În acest sens au fost alocate fonduri din bugetul local, iar reprezentanţii CNI au vizitat amplasamentul propus, fiind analizate soluţii privind căile de acces şi utilităţile necesare acestui proiect”, a amintit senatorul PSD de Suceava.

În răspunsul transmis la întrebarea adresată de Virginel Iordache, vicepremierul Sevil Shhaideh precizează că în cadrul şedinţei consiliului tehnico-economic al CNI a fost avizat studiul de prefezabilitate, urmând ca acesta să fie transmis spre avizare şi în cadrul şedinţei consiliului tehnico-economic al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. „Ulterior va fi demarată procedura de achiziţie pentru întocmirea studiului de fezabilitate, iar după avizare se va derula procedura de achiziţie publică pentru proiectare şi execuţie”, precizează Sevil Shhaideh. Ministrul Dezvoltării a arătat că finanţarea se va realiza în corelare cu alocaţiile bugetare destinate programului pentru construcţia unor asemenea obiective de investiţii.

Sala Polivalentă din municipiul Suceava ar urma să aibă o capacitate de 7.500 de locuri, finanţarea urmând să fie asigurată de Compania Naţională de Investiţii, iar municipalitatea are obligaţia să asigure utilităţile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Virginel Iordache a primit asigurări de la Sevil Shhaideh în privinţa continuării procedurilor pentru construcţia Sălii Polivalente Suceava.
 Vizualizări articol: 2375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Virginel Iordache a primit asigurări de la Sevil Shhaideh în privinţa continuării procedurilor pentru construcţia Sălii Polivalente Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei