Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iul 2017 - Anul XXII, nr. 158 (6574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violenţă şi distrugere

Doi tineri s-au răzbunat dând foc unei stâne după ce au avut o răfuială cu ciobanii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu provocat în timpul nopţii la o stână din satul Boteşti al comunei Horodniceni i-a pus pe jar pe poliţişti, după ce făptuitorii s-au făcut nevăzuţi. În urma audierii ciobanilor, câteva ore mai târziu au fost identificaţi cei doi autori, doi tineri de 18 şi 21 de ani, pe numele cărora a fost deschis un dosar penal.

Întregul incident a pornit miercuri seara, în jurul orei 21.00, când unul din cei doi ciobani angajaţi ai stânei aparţinând unui bărbat din comună a plecat spre magazinul din sat, pentru a face cumpărături. La ieşirea din magazinul din satul Boteşti, ciobanul a fost abordat de Laurenţiu Mihai B., de 21 de ani, cu care a intrat în conflict. Ciobanul a fost lovit cu pumnul de tânărul de 21 de ani, iar după ce a reuşit să scape de agresor, s-a întors la stână.

Agresorul a rămas însă în zona magazinului, unde s-a întâlnit apoi cu un prieten din comună, Mihai S., de 18 ani, cu care a consumat băuturi alcoolice. Ceva mai târziu, în jurul orei 23.50, aflaţi deja în stare de ebrietate, cei doi au plecat spre stâna unde erau angajaţi ciobanii. În momentul în care au ajuns aici, cei doi ciobani au profitat de întuneric şi au reuşit să fugă din calea celor doi, care păreau puşi pe scandal. Ciobanii, ascunşi în apropiere, au văzut la un moment dat că stâna a luat foc şi s-au întors să dea o mână de ajutor la stingerea flăcărilor, moment în care au constatat că cei doi tineri au dispărut.

Proprietarul stânei a încercat să stingă împreună cu ciobanii flăcările mari, însă focul a făcut pagube importante. Din declaraţiile proprietarului poliţiştii au aflat că au fost mistuite de flăcări 60 de kg de brânză, o drujbă şi alte lucruri, paguba creată fiind de aproximativ 10.000 de lei.

 

Cei doi şi-au recunoscut vina şi sunt cercetaţi pentru mai multe infracţiuni

În urma audierii celor de la stână, poliţiştii i-au identificat în scurt timp pe cei doi autori, la domiciliile lor din comună. Ciobanul care a fost agresat a fost condus la Serviciul de Medicină Legală Suceava, unde în urma examinării i s-a eliberat certificat medico-legal, având nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma audierii celor doi autori, aceştia au recunoscut comiterea faptelor şi au povestit că la un moment dat, pentru a se răzbuna pe fugari, au aprins câteva şipci din lemn, folosindu-se de brichetele pe care le aveau asupra lor, după care au părăsit locul faptei. Având în vedere probele adunate împotriva celor doi tineri, s-a dispus luarea măsurii reţinerii acestora pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare. După cele 24 de ore petrecute în arestul IPJ Suceava, în timpul zilei de vineri cei doi au fost prezentaţi în faţa procurorilor, care au luat faţă de aceştia măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri s-au răzbunat dând foc unei stâne după ce au avut o răfuială cu ciobanii.
 Vizualizări articol: 6513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri s-au răzbunat dând foc unei stâne după ce au avut o răfuială cu ciobanii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Îngheţată de casă (fără fierbere) Este cremoasă, extrem de gustoasă şi de la această reţetă de bază se poate porni personalizarea după imaginaţie. Nu necesită decât un mixer bun, dar, pentru că nu se fierbe nimic, toate ingredientele, dar mai ales ouăle, trebuie să fie foarte... Citeşte