Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iul 2017 - Anul XXII, nr. 155 (6571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

George Petrescu a preluat conducerea ARR Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Teritorială din Suceava a Autorităţii Rutiere Române (ARR) are o nouă conducere începând din această lună. Începând cu data de 1 iulie a.c., în funcţia de şef al ARR Suceava a fost numit social-democratul George Petrescu, el revenind la conducerea acestei instituţii după o perioadă de 12 ani. George Petrescu l-a înlocuit în funcţia de şef al ARR Suceava pe Nicu Hrebenciuc, acesta trecând într-un post de execuţie. Noul şef al ARR Suceava, George Petrescu, are o activitate de peste 30 de ani în domeniul auto, el mai deţinând această funcţie în perioada 2000-2005.

George Petrescu este absolvent al Liceului de Mecanică Auto din Siret, apoi al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu licenţă de economist, a absolvit un curs de master în administraţia publică din ţările Uniunii Europene, precum şi mai multe cursuri de management în vânzări auto la Academia Automobilului. Ca activitate profesională, George Petrescu a lucrat în mai multe instituţii din domeniul auto, respectiv IJTL Suceava, ITSAIA Suceava, ITAPP „PECO” Bucureşti, ulterior transformată în SC Transpeco SA Bucureşti, dar şi la PROGAS Vereşti, plecând de la posturi de impiegat mişcare, revizor tehnic, şef coloană şi până la director.

După ce a părăsit funcţia de director al ARR Suceava, în anul 2005, George Petrescu a activat în mediul privat ca asociat şi director, tot în cadrul unei companii din domeniul auto.

El este şi membru fondator al Sindicatului Şoferilor, iar timp de mai mulţi ani a fost membru al Consiliului Director al federaţiei acestei structuri sindicale. De asemenea, George Petrescu este membru fondator al ACODAREN - Asociaţia Concesionarilor Dacia, Renault, Nissan din România, şi membru al Consiliului director al asociaţiei şi vicepreşedinte, până în 2015, când a demisionat din această funcţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Petrescu a preluat conducerea ARR Suceava.
 Vizualizări articol: 5819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
George Petrescu a preluat conducerea ARR Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spumă de căpşuni cu frişcă şi miere E un desert uşor de făcut şi foarte plăcut, potrivit pentru serile calde de primăvară târzie sau chiar pe post de cremă pentru un tort delicat şi uşor.Avem nevoie de:4 albuşuri de ouă crude, o cană de căpşuni foarte coapte, o cană de zahăr, 2... Citeşte