Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iul 2017 - Anul XXII, nr. 153 (6569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Model de succes

În 10 ani, o firmă din Suceava, Trutzi SRL, a devenit lider naţional în domeniul său de activitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la vânzarea de elemente de fier forjat într-un mic spaţiu comercial în Suceava până la realizarea unei reţele de mari depozite la nivel naţional, a două unităţi de producţie de peste 4.000 de mp şi crearea de locuri de muncă pentru sute de oameni a fost un pas pentru Trutzi. Un pas de 10 ani de muncă în echipă, cu eforturi pentru extindere într-un mediu de afaceri dominat de companiile cu vechime în piaţă.

Asta în condiţiile în care Trutzi SRL este societate comercială cu capital privat integral românesc, care a pornit din Suceava şi s-a extins la nivel naţional, aducând mereu un plus de valoare zonei de unde a pornit şi unde a continuat să păstreze baza operaţională.

„Astăzi putem spune că Trutzi, condusă de oameni tineri şi cu o dorinţă mare de expansiune, a reuşit în 10 ani să devină lider în acest domeniu care este într-o continuă creştere. Sperăm că vom ajunge într-o zi să ne mândrim cu acest brand născut la Suceava!”, afirmă Ciprian Nuţu, a cărui firmă şi-a început activitatea de vânzare a elementelor din fier forjat în vara anului 2007, printr-un mic depozit deschis în Suceava şi un showroom în Bucureşti.

În 2009 a început producţia de elemente şi lucrări din fier forjat, la Suceava, într-un mic atelier, astăzi ajungând să lucreze în producţie mai mult de 100 de oameni.

„Suntem o societate dinamică şi flexibilă, orientată către nevoile şi cerinţele clienţilor, reuşind acest lucru într-un timp foarte scurt, odată cu deschiderea unităţii de producţie în anul 2009. Astfel, prin această unitate de producţie am mărit considerabil gama de produse şi, de asemenea, am reuşit să onorăm comenzile într-un timp mult mai scurt şi la o calitate mult mai bună”, a explicat Ciprian Nuţu.

În urma cu doi ani firma suceveană a început importul de profile laminate şi ţevi, dar şi distribuţia la nivel naţional, devenind în scurt timp un important jucător pe acest segment de piaţă.

Pe parcursul celor 10 ani de activitate firma a deschis depozite în toate regiunile istorice ale ţării şi a creat o reţea de distribuitori exclusivi, cât şi un număr foarte mare de revânzători şi clienţi finali, acoperind întreaga ţară.

„Am adus un plus societăţii prin investiţiile constante în unitatea de producţie, cât şi în reţeaua zonală de distribuitori, care ne-au ajutat să creştem cifra de afaceri şi să devenim mai competitivi pe o piaţă care pune accentul în primul rând pe preţ, dar şi pe calitate. Ne preţuim clienţii şi credem în colaborările fructuoase pe termen lung, de aceea oferim servicii de calitate şi avantaje deosebite clienţilor care aleg să colaboreze cu noi, cu ajutorul cărora am devenit, în cei 10 ani de activitate, unul dintre jucătorii de top în domeniul fierului forjat din România”, au adăugat reprezentanţii companiei Trutzi SRL.

Ca planuri de viitor, Trutzi îşi propune consolidarea poziţiei în piaţă prin extinderea numărului de depozite, pentru a avea o mai bună acoperire la nivel naţional, dar şi pătrunderea pe pieţele externe, construirea unui centru logistic la Suceava şi dezvoltarea producţiei prin achiziţia de noi tehnologii, ceea ce ar duce la o mărire a capacităţii de producţie, diversificarea gamei de produse şi menţinerea la cele mai înalte standarde a calităţii produselor comercializate.

„Pe viitor, vrem să creştem capacitatea de producţie şi să extindem reţeaua de distribuitori şi de depozite proprii la nivel naţional. În prezent, atât prin depozitele proprii din Suceava, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Galaţi, Piteşti, Gura Humorului şi Timişoara, cât şi prin reţeaua naţională de distribuitori, acoperim majoritatea judeţelor din ţară în ce priveşte livrarea imediată a comenzilor, celelalte judeţe ale ţării fiind deservite prin intermediul livrărilor prin curierat rapid. Pe o piaţă care este în continuă mişcare, suntem mereu în căutare de noi colaborări, alături de care ne dorim să creştem.

Sloganul nostru este <Servicii şi produse de calitate la un preţ convenabil> şi sperăm ca gama largă de produse, calitatea acestora, cât şi portofoliul de clienţi care ne recomandă să ne ajute să devenim noul dumneavoastră furnizor de fier forjat”, au spus reprezentanţii Trutzi SRL.

Pentru a veni în sprijinul clienţilor, compania le facilitează accesul la produse de calitate prin acordarea de credit doar cu buletinul în depozitele din Suceava, Cluj şi Bucureşti, pentru toată gama de produse, dar şi pentru lucrări.

„Pentru cei 10 ani de succes, Trutzi le mulţumeşte tuturor clienţilor, angajaţilor şi furnizorilor, fără de care nu ar fi putut fi ceea ce este astăzi!!”, au transmis reprezentanţii companiei sucevene, care de la începuturi şi-a propus şi a reuşit să devină unul din cei mai importanţi producători şi distribuitori de elemente din fier forjat din ţară.

 

La împlinirea a 10 ani de activitate, Trutzi înseamnă în cifre:

·        9 depozite cu suprafaţă totală de depozitare de peste 20.000 mp;

·        2 unităţi de producţie, la Suceava, cu suprafaţă de peste 4.000 mp;

·        Flotă auto de 50 de maşini de transport marfă ce livrează în toată ţara;

·        Peste 10.000 de tone de marfă în stoc;

·        12 distribuitori;

·        peste 500 de revânzători;

·        peste 1.500 de confecţioneri; 

·        200 de angajaţi;

·        65.000.000 lei cifră de afaceri;

·        Peste 4.000 de produse;

·        Peste 2.000 de lucrări din fier forjat montate;

·        Gamă diversă de lucrări din fier forjat, lucrate manual şi/sau în serie.

    

Printre produsele oferite clienţilor de Trutzi se remarcă în primul rând lucrările din fier forjat, prezentate detaliat în magazinul online de pe www.trutzi.ro:

o   Elemente fier forjat;

o   Profile amprentate;

o   Profile laminate şi ţevi de construcţii;

o   Accesorii uşi şi porţi;

o   Vopsele pentru metal şi fier forjat;

o   Consumabile pentru prelucrări metalice şi sudură;

o   Policarbonat;

o  Organe de asamblare.

 

Datele de contact:

Telefon: 0230 530 515

E-mail: contact@trutzi.ro

Adresa: Str. Aleea Vamii, Nr. 26, Șcheia, Suceava

Site: www.trutzi.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În 10 ani, o firmă din Suceava, Trutzi SRL, a devenit lider naţional în domeniul său de activitate.
 Vizualizări articol: 17252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
În 10 ani, o firmă din Suceava, Trutzi SRL, a devenit lider naţional în domeniul său de activitate4.058

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei