Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iul 2017 - Anul XXII, nr. 153 (6569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Proiect

„Copilăria, zâmbet şi candoare”, ediţia a VI-a, la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul „Copilăria, zâmbet şi candoare”, ediţia a VI-a, desfăşurat, în perioada ianuarie-iulie 2017, la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus, a adus în prim-plan creativitatea elevilor din ciclul primar. Proiectul a avut ca activitate derularea concursului de arte plastice, pe 30 mai, cu participare directă a celor 52 de elevi invitaţi de la Şcoala Gimnazială Cacica, Şcoala Gimnazială Botoşana, Şcoala Gimnazială Poieni-Solca, Şcoala Gimnazială Soloneţu Nou, Şcoala Rodina, Liceul Tehnologic Solca, Liceul Tehnologic Pârteştii de Jos, Liceul Tehnologic Cajvana, concurs care a avut drept scop valorificarea potenţialului creator al copiilor şi cultivarea respectului faţă de sine.

După prezentarea unui program artistic dedicat copilăriei, elevii au trecut la efectuarea probelor de lucru la alegere: desen, pictură, colaj, felicitare. La final, au fost premiaţi: Tironiac Elisa-Eva, clasa pregătitoare, Liceul Tehnologic Solca, prof. Ilie Maria, Ciornei Andreea, clasa pregătitoare, Şcoala Gimnazială Cacica, prof. Ciornei Nicoleta, Buiucliu Beatrice-Rada, clasa a II-a,Liceul Tehnologic „Tomşa Vodă” Solca, prof. Tironiac Cezara, Hojbotă Petruṭa, clasa a II-a, Ṣcoala Gimnazială Poieni-Solca, prof. Colṭuneac Celica, Miṣcov Daniel, clasa a III-a, Ṣcoala Gimnazială Poieni-Solca, prof. Piciarca Alina, Chindriş Denisa, clasa a III-a, Liceul Tehnologic Cajvana, prof. Seserman Loredana.

Pe 8 iunie s-a desfăşurat o altă activitate importantă a proiectului, organizarea expoziţiei de desene, picturi, colaje, fotografii, creaţii literare şi felicitări, finalizată prin jurizarea a 364 de lucrări, prezentate indirect de copiii din ciclurile preşcolar, primar şi gimnazial din 59 de unităţi şcolare reprezentante a 22 de judeţe şi a municipiului Bucureşti. În concurs au mai participat şi 30 de lucrări aduse de copiii de la Szkoła Podstawowa Nr. 138, im. Leopolda Staffa, Łodz, Polonia, încă din luna aprilie, când au venit la Şcoala Pârteştii de Sus, în cadrul Proiectului „Prietenie fără frontiere”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Copilăria, zâmbet şi candoare”, ediţia a VI-a, la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus.
 Vizualizări articol: 1914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Copilăria, zâmbet şi candoare”, ediţia a VI-a, la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei