Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iul 2017 - Anul XXII, nr. 147 (6563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Shop & Cruise”

Sucevenii pot câştiga o croazieră pe un vas de lux dacă-şi fac cumpărăturile de la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pot câştiga o croazieră pe un vas de lux dacă-şi fac cumpărăturile de la Iulius Mall. Cei care visează la o vacanţă petrecută într-o croazieră relaxantă, în care se pot bucura din plin de apă şi soare, pot găsi soluţia la Iulius Mall Suceava. Îndemnul Iulius Mall pentru această vară este „Shop & Cruise”, iar cumpărăturile se transformă în mii de premii. Zilele toride de vară sunt un bun prilej pentru sesiuni de shopping, dar şi pentru a pune la punct planurile de vacanţă. Iulius Mall Suceava le combină şi îi invită pe clienţi să participe la campania „Shop & Cruise”.

În perioada 30 iunie – 16 iulie, cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie la tombola verii şi vor avea şansa de a câştiga premii estivale. Mai exact, în fiecare zi, primii 176 de participanţi la campanie vor câştiga unul dintre premiile instant: kituri de vacanţă Mondo Kosmetik, vouchere pentru bijuterii Atlantis Gold, şedinţe de răsfăţ la Pink Diamond, sesiuni de înfrumuseţare la Carmen Style, produse Gerovital sau băuturi răcoritoare. În plus, zilnic, prin tragere la sorţi, va fi acordat un smartwatch, un gadget de nelipsit în concediu, care îi va ajuta pe câştigători să fie mereu conectaţi, indiferent dacă sunt la plajă sau pe munte. Cel mai norocos client va fi răsplătit pentru pasiunea lui de a face cumpărături în Iulius Mall Suceava cu o vacanţă la care visează oricine: o croazieră pentru două persoane, într-o destinaţie de vis. Premiul va consta într-un voucher în valoare de 3.000 de euro la Agenţia Eximtur. Astfel, câştigătorul va alege unde doreşte să petreacă şapte zile de croazieră pe un vas de lux. Poate fi în Caraibe, Alaska, Emiratele Arabe, Orientul Îndepărtat sau în alte destinaţii din oferta agenţiei.  În plus, în această perioadă, sesiunile de shopping sunt şi mai plăcute, pentru că a început sezonul promoţiilor de vară. Clienţii Iulius Mall pot alege îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, cosmetice şi alte articole la preţuri cu până la 70% mai mici. Catalogul complet al promoţiilor este disponibil pe pagina de Facebook şi pe site-ul Iulius Mall Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot câştiga o croazieră pe un vas de lux dacă-şi fac cumpărăturile de la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 2520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sucevenii pot câştiga o croazieră pe un vas de lux dacă-şi fac cumpărăturile de la Iulius Mall1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei