Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iun 2017 - Anul XXII, nr. 144 (6560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Ziua internaţională împotriva consumului şi traficului de droguri, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Suceava, a organizat, la începutul acestei săptămâni, în Parcul Central Suceava, o serie de activităţi pentru a marca Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri.

În calitatea sa de coordonator naţional, ANA a implementat campania naţională „Colorează-ţi viaţa altfel… fără droguri!”, pentru informarea şi sensibilizarea populaţiei generale (15-64 de ani) în legătură cu factorii de risc şi de protecţie în consumul de droguri, promovarea alternativelor sănătoase de viaţă, în special a celor cultural-sportive.

Anul acesta, Direcţia de Sănătate Publică Suceava şi Asociaţia Clubul Sportiv Bucovina Dance Studio s-au alăturat, ca parteneri, iniţiativei CPECA Suceava de a trage un semnal de alarmă cu privire la riscurile şi consecinţele nocive ale consumului şi traficului de stupefiante.

În Parcul Central din Suceava, echipa CPECA Suceava, partenerii şi voluntarii antidrog au interacţionat cu tinerii, părinţii şi bunicii prezenţi în parc, la standul informativ, unde au avut loc discuţii legate de problematica drogurilor. Alte activităţi propuse participanţilor au fost: testarea ochelarilor ce imită efectele drogurilor în plan perceptiv, exprimarea, în scris, a punctelor de vedere cu privire la consumul de droguri şi diverse activităţi ludice destinate copiilor. Evenimentul a debutat cu împărţire de baloane colorate şi cu un flash mob realizat de echipa de dansatori de la Bucovina Dance Studio pe melodia formaţiei Lala Band - „Antidrog”. De asemenea, trei echipe mobile au împărţit părinţilor pliante cu mesajul Campaniei „Tu eşti cel mai important în viaţa copilului tău!”.

Potrivit reprezentanților ANA, „începând din 1987, în fiecare an, în data de 26 iunie, la nivelul tuturor ţărilor membre ale Organizaţiei Naţiunilor Unite se marchează Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri, ca expresie a determinării ONU de a consolida acţiunile şi cooperarea la nivelul statelor membre, pentru atingerea obiectivului de a avea o societate internaţională fără consum abuziv de droguri”.

Tema pentru Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri de anul acesta are ca mesaj: „Întâi ASCULTĂ! Ascultându-i pe copii şi tineri, realizezi un prim pas pentru a-i creşte sănătos şi în siguranţă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua internaţională împotriva consumului şi traficului de droguri, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua internaţională împotriva consumului şi traficului de droguri, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei