Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iun 2017 - Anul XXII, nr. 144 (6560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare

Zilele Municipiului Fălticeni se vor desfăşura în perioada 15-22 iulie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediţia 2017 a programului Zilele Municipiului Fălticeni cuprinde acţiuni şi activităţi diverse, dedicate tuturor categoriilor de consumatori ai actului de cultură şi divertismentului.

Printre formaţiile şi soliştii care vor evolua în programul Zilele Municipiului Fălticeni se numără Loredana & Agurida Band, Alesia, Alina Eremia, Alexandru Brădăţan, Alexandru Recolciuc, Ansamblul Folcloric „Rapsozii Botoşanilor”, dar şi tinere talente din Fălticeni.

Pe 15 iulie se vor desfăşura Concursul de pescuit Cupa “Nada Florilor”, a doua ediţie a Turneului de tenis de câmp Old Boys şi va începe prima ediţie a turneului de fotbal pentru copii născuţi în anii 2005/2006 - 2009/2010 la care participă echipe din mai multe judeţe. După-amiază, iubitorii de cultură şi artă sunt aşteptaţi la Muzeul de Artă „Ion Irimescu”, unde se va desfăşura manifestarea „Personalităţi fălticenene în literatură şi artă” şi va avea loc concertul cunoscutului flautist Nicolae Maxim.

Duminică, 16 iulie, se va desfăşura tradiţionalul meci de fotbal Old Boys ('80-'90) între fostele glorii ale echipelor sucevene, ediţia a IV-a a turneului de tenis de câmp pentru copii dotat cu “Cupa Municipiului Fălticeni”, desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Tenis în cadrul Tenis 10, iar după-amiază Muzeul de Artă „Ion Irimescu” va găzdui o dublă lansare de carte: „Pelerin în Ţara Sfântă”, ediţia a II, revizuită, şi „La braţ cu toamna”, autor Alexa Paşcu.

Ziua de luni este dedicată unei întregi dinastii, cea a Lovineştilor. Manifestările încep la ora 10,00 la Biblioteca municipală „Eugen Lovinescu” cu un medalion comemorativ Eugen Lovinescu – 74 de ani de la moarte şi V.G. Popa - 41 de ani de la moarte.

În seara zilei de marţi, 18 iulie, pe scena din Piaţa „Nada Florilor” vor urca Ansamblul Folcloric “Doruleţul” şi Ansamblul Folcloric “Stejărelul”, conduse de prof. interpret Maria Tanasă,dar şi Alesia şi Alina Eremia. Distracţia în centrul municipiului va continua miercuri cu finala ediţiei a III-a a concursului „Ai și tu talent”, concertul trupei rock Scarlet Aura şi spectacolul Loredana & Agurida Band. La ora 21,30 este programată premierea olimpicilor, sportivilor, cadrelor didactice şi antrenorilor fălticeneni care au obţinut rezultate deosebite în competiţiile naţionale şi internaţionale.

Joi, 20 iulie, după Sfânta liturghie de la Biserica cu hramul Sfântul Ilie din Fălticeni, va avea loc o procesiune religioasă pe traseul Biserica „Sf. Ilie” – Spitalul Municipal Fălticeni – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Primăria Fălticeni – Catedrala „Învierea Domnului” – Biserica „Sfântul Ilie”.

Tot la Biserica „Sf. Ilie” va fi organizată “Nunta de aur”, sărbătorirea cuplurilor fălticenene care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Primarul Cătălin Coman a precizat: „Anul acesta avem ocazia de a prezenta publicului fălticenean o manifestare internaţională a formaţiilor artistice din România, Moldova şi Ucraina, în cadrul Festivalului Neamului Românesc <Ştefan cel Mare şi Sfânt> şi a Festivalului Internaţional de Folclor <Cântă cucu-n Bucovina>”.

Programul zilei de joi include şi spectacol folcloric de Sfântul Ilie în care vor evolua Doina şi Ciprian Petroaie, Grupul Folcloric “Balada”, condus de prof. interpret Maria Tanasă, Alexandru Recolciuc, Alexandru Brădăţan cu orchestra, Laura Lavric, „Rapsozii Botoşanilor” împreună cu soliştii: Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu, Laura Ştefănescu Potoroacă, Daniela Condurache. 

Concursul pe echipe la tenis de masă din liga Amatur, dotat cu trofeul “Cupa Municipiului Fălticeni”, ajuns la a VI-a ediţie, va încheia Zilele Municipiului Fălticeni, sâmbătă, 22 iulie.

„Pentru premierea celor 35 de cupluri care împlinesc 50 de ani de la căsătorie se vor folosi banii proveniţi din sumele încasate din taxa specială pentru oficierea căsătoriilor în zilele se sâmbătă şi duminică. Suma propusă pentru premierea elevilor olimpici este de 60.000 de lei. Partenerul, SC Lichiardopol Parc SRL Botoşani, se obligă să suporte cheltuielile pentru scenă, lumini, sunet, pentru spectacolul Loredana & Agurida Band şi pentru spectacolul folcloric din seara zilei de 20 iulie”, a precizat primarul Cătălin Coman

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Municipiului Fălticeni se vor desfăşura în perioada 15-22 iulie.
 Vizualizări articol: 4065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zilele Municipiului Fălticeni se vor desfăşura în perioada 15-22 iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei