Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iun 2017 - Anul XXII, nr. 142 (6558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Timp de patru zile

Zeci de mii de suceveni au petrecut la Festivalul Verii, în parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

La finele săptămânii trecute, sucevenii au avut numeroase oportunităţi de petrecere a timpului liber, Festivalul Verii, din parcarea Shopping City Suceava, fiind una dintre cele mai vizitate locaţii.

Timp de patru zile, atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de trupe locale şi artişti foarte îndrăgiţi de publicul sucevean, dar şi de superconcerte susţinute de interpreţi renumiţi, precum energica Anda Adam.

În toată această perioadă, iubitorii de adrenalină au avut ocazia să experimenteze senzaţii tari în parcul de distracţii amenajat în parcarea Shopping City Suceava, unde au putut să îşi testeze propriile limite în peste opt tipuri de mecanisme moderne şi spectaculoase, de la trenuleţul ce părea că sare de pe şine la roata ce îi făcea pe temerari să stea cu capul în jos, atârnaţi la vreo 10 metri distanţă de pământ.

Numeroasele spectacole de muzică populară şi uşoară, invitaţii speciali şi oportunităţile de distracţie au atras zeci de mii de suceveni la Shopping City Suceava pe parcursul celor patru zile ale Festivalului Verii.

Aceştia au putut petrece joi alături de Ansamblul folcloric „Bidirelul” de la Stupca şi apoi pe un program de muzică uşoară realizat de Dj Verony Team, vineri au urcat pe scenă  Ansamblul ”Moştenitorii” din Gura Humorului, Ansamblul folcloric ”Codrii Neamţului”, dar şi cunoscuţi interpreţi de muzică populară - Nicoleta Cojocaru, Alexandru Recolciuc, Taraful Laura Olteanu.

Furtuna de vineri seara le-a dat puţin programul peste cap, spectacolele pregătite pentru perioada de vârf fiind anulate, la fel ca la celelalte evenimente similare din ţară.

În schimb, sâmbătă, 24 iunie, sucevenii invitaţi să sărbătorească Festivalul Verii prin cântec şi distracţie alături de Margareta Clipa, Ansamblul „Luca Arbore”, Nicoleta Cojocaru, Vasilica Maruneac şi mulţi alţi tineri interpreţi bucovineni au avut parte de muzică de petrecere şi voie bună, în aer liber.

Seara, Dj Tibiano a animat atmosfera cu un program muzical variat, în deschiderea concertului uneia dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, Anda Adam.

Primită cu entuziasm de miile de spectatori, Anda Adam şi dansatorii săi au făcut un supershow, cei prezenţi distrându-se şi fredonând alături de artişti cunoscutele melodii: ”Poate fata”, ”Seri de mai”, ”Electra” şi cea mai nouă melodie - ”Străină”.

Duminică, distracţia a continuat la Festivalul Verii cu o varietate de momente muzicale oferite de cunoscuţii şi apreciaţii artişti de muzică populară: Alexandru Brădăţan, Ghiorghiţă Rotaru, Alexandru Recolciuc, Gheorghiţă Ciot, Ansamblul de la Negostina, Ansamblul Luca Arbore, Ansamblul Simion Florea Marian, Cosmina Mandiuc, Ionuţ Dobrea, precum şi cu un program muzical variat realizat de Dj Verony Team.

Pe toată perioada festivalului vizitatorii s-au delectat cu mici, bere de casă, dulciuri şi alte produse delicioase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de mii de suceveni au petrecut la Festivalul Verii, în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de mii de suceveni au petrecut la Festivalul Verii, în parcarea Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei