Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iun 2017 - Anul XXII, nr. 142 (6558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Spectacol pentru reabilitarea secţiei Pediatrie a spitalului din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secţia Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc este reabilitată printr-un proiect demarat de o asociaţie locală, ”Licuricii fericiţi”. Pentru susţinerea proiectului, joi, de la ora 19.00, la Grădina Mariajelor din localitate, asociaţia organizează un spectacol destinat strângerii de fonduri.

Câmpulungenii sunt invitaţi la spectacolul “Nebun de alb cu dor de copilărie”, susţinut de Emerich Imre şi Ovidiu Mihăilescu. Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar în sală va fi amplasată şi o urmă pentru donaţii.

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, dr. Cătălin Săndulescu, a declarat, luni, că proiectul a fost iniţiat la propunerea Asociaţiei “Licuricii fericiţi” şi a început implementarea lui cu acordul conducerii spitalului şi al primăriei.

Managerul Săndulescu a spus că voluntarii asociaţiei au demarat deja lucrările de reabilitare la secţia Pediatrie, iar în cursul acestei săptămâni urmează să fie recepţionate spaţiile în care vor funcţiona cabinetul de consultaţii şi Camera de Primiri Urgenţe pentru această secţie.

Potrivit managerului, proiectul include înlocuirea pardoselilor, lucrări de reparaţii şi văruit în spaţiile existente, precum şi dotare cu mobilier, toate lucrările fiind realizate cu materiale omologate din punct de vedere sanitar.

O parte dintre spaţii vor fi decorate cu personaje din desene animate pentru crearea unei atmosfere prietenoase pentru copiii internaţi aici.

“În funcţie de spaţiile de care dispunem, se încearcă dotarea saloanelor cu grup sanitar propriu”, a menţionat Săndulescu. El a subliniat că vor fi executate lucrări şi pentru modernizarea bucătăriei dietetice pentru copii, a bucătăriei pentru sugari şi a camerei de joacă.

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc a apreciat iniţiativa Asociaţiei “Licuricii fericiţi”, mai ales că un punct din proiectul său de management vizează implicarea comunităţii locale în reabilitarea unităţii medicale.

Deocamdată, la Pediatria spitalului câmpulungean lucrează doi medici pensionari, însă instituţia face eforturi pentru recrutarea de noi specialişti. Secţia cuprinde şase saloane, o rezervă, un salon cu confort ridicat, două băi cu grupuri sanitare şi duşuri,  cameră de gardă pentru medici, cameră pentru asistenţii medicali, bucătărie dietetică, oficiu alimentar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol pentru reabilitarea secţiei Pediatrie a spitalului din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol pentru reabilitarea secţiei Pediatrie a spitalului din Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei