Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iun 2017 - Anul XXII, nr. 142 (6558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţie cu de toate

Bere Gratis, Celia, Oana Radu, ploaie cu găleata şi superbe focuri de artificii la Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Patru zile şi patru nopţi de distracţie, la Zilele Sucevei – de asta au avut parte cei care au participat la evenimentele organizate în parcarea Iulius Mall, de Primăria Suceava.

Nicolae Botgros şi orchestra „Lăutarii”, Bere Gratis, Oana Radu, Celia şi Doddy au fost principalii invitaţi care au cântat şi i-au încântat pe suceveni, alături de numeroşi alţi artişti locali, interpreţi de muzică uşoară sau populară.

Sânzienele s-au dovedit şi anul acesta capricioase, vremea jucându-le feste organizatorilor şi participanţilor.

O furtună puternică, stârnită deodată, vineri seara, a alungat miile de spectatori către casele lor, spectacolele fiind întrerupte din motive de siguranţă. Cu toate că artiştii au aşteptat timp de câteva ore să se potolească urgia naturii, când dorinţa li s-a împlinit, era deja prea târziu în noapte, iar oameni nu mai găseai decât ici-colo, pe la terase.

În aceste condiţii, concertele Bere Gratis, Nineka şi cel al maestrului Gheorghe Zamfir au trebuit să fie anulate.

În vreme ce îndrăgitul magician al naiului nu a mai putut reveni, duminică având concert cu Andreea Bocelli, Bere Gratis şi Nineka s-au oferit să le cânte sucevenilor duminică seara, chiar de a însemnat un efort suplimentar şi cheltuială mai mare din partea lor pentru a reveni la Suceava.

S-au ţinut de cuvânt şi duminică seara erau prezenţi la scenă.

Culmea, când trebuiau să vină în faţa publicului cei de la Bere Gratis, o nouă furtună s-a dezlănţuit, punând pe fugă publicul.

Doar un mic grup de admiratori şi petrecăreţi au rezistat în ploaia ce se năpustea peste ei în rafale, fanii stând în faţa scenei şi scandând „Bere Gratis, Bere Gratis!”.

Drept urmare, membrii trupei au înfruntat ploaia, au urcat pe scenă şi au început să cânte, făcând distracţia să continue în ciuda capriciilor vremii.

E drept că şi ploaia s-a mai îndurat de cei veniţi să petreacă la Zilele Sucevei, iar după ce cantităţi semnificative de apă s-au revărsat din norii negri, încet-încet precipitaţiile s-au potolit.

Surpriza organizatorilor, inclusiv pentru cei de la Bere Gratis, au fost focurile de artificii, pe care le-au pornit chiar în timpul concertului lor, luminând cerul şi alungând norii cu mii şi mii de stele căzătoare, care au strălucit timp de aproape un sfert de oră, în fel şi fel de forme, culori şi figurine trasate pe cer, vizibile din toate colţurile municipiului.

Distracţia a continuat apoi în noapte, tot cu Bere Gratis, care au revenit pe scenă, la cererea publicului, cântând „7 zile din 7”.

Oana Radu, una dintre cele mai bune voci din ţară, ajunsă în finală la „Vocea României”, a fermecat publicul cu cântecele „Văpaia”, „Pina colada” ori „Mă minţeai”.

Frumoasa Celia nu a venit singură pe scenă, ci însoţită de dansatoarele sale Ruxandra şi Alexandra.

Printre melodiile care au încheiat programul Zilelor Sucevei se numără hiturile „Şoapte”, „Povestea mea” şi „Trag aer în piept”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bere Gratis, Celia, Oana Radu, ploaie cu găleata şi superbe focuri de artificii la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bere Gratis, Celia, Oana Radu, ploaie cu găleata şi superbe focuri de artificii la Zilele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei