Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iun 2017 - Anul XXII, nr. 139 (6555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia a III-a

Programul educațional „Școala de vară” debutează sâmbătă, la Muzeul de Istorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Muzeul de Istorie Suceava, sala de conferințe, se va deschide sâmbătă, 24 iunie, la ora 11:00, programului educațional „Școala de vară”, ediţia a III-a, la care sunt aşteptaţi să participe copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Copiii vor putea participa gratuit la evenimentul de sâmbătă, care are ca temă “Micul Antreprenor”, partea I, acţiune ce deschide seria de evenimente din acest an a programului educațional „Școala de vară” - Suceava 2017. În cadrul programului educațional „Școala de vară”, copii, dar şi părinți și bunici vor putea participa, pe durata întregii vacanței școlare, la diferite seminarii, conferințe și workshopuri pe diferite teme de interes. Participanții vor putea primi informații valoroase provenite de la diverși specialiști din diferite domenii de activitate. Speakerul Adrian Stoleru, fondatorul acestui program educațional, a precizat: „deoarece știm că poveștile financiare pentru copii sunt varianta ideală pentru a reuși să transmitem informațiile pe înțelesul celor mici, ne-am gândit să le oferim participanților șansa de a primi informații valoroase astfel încât aceștia să pună bazele unui viitor financiar prosper”. Așadar, copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani vor putea urmări o poveste de educație financiară pe înțelesul acestora, cu tema “Micul Antreprenor” - partea I, în lectura trainerului și speakerului Adrian Stoleru. În cadrul acestui eveniment, copiii vor învăța despre importanța economisirii, despre stabilirea obiectivelor și rolul economisirii, astfel încât să știe de mici cum să pună bazele unui viitor financiar prosper, ce înseamnă prosperitate și abundență financiară, cum să administreze corect veniturile, de ce trebuie să îi ajute pe cei aflați la nevoie și ce înseamnă generozitatea, cum să-şi cultive spiritul antreprenorial. Programul va începe la ora 11:00 și va dura până la ora 12.30. Toți copiii care vor participa la acest eveniment și la următoarele evenimente organizate de „Școala de vară” - Suceava 2017 vor primi din partea organizatorilor premii educaționale gratuite. Totodată, aceștia vor putea participa și la alte tombole cu premii educaționale oferite pe loc de organizatorii acestui program educațional. Părinții care doresc să-și înscrie copiii la evenimentul de sâmbăta aceasta pot accesa pagina de facebook https://www.facebook.com/ScoalaDeVaraSuceava/, unde vor găsi un formular special pentru înscrieri. Cei interesaţi pot să sune pentru informaţii suplimentare şi la numărul de telefon 0740 872 088.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul educațional „Școala de vară” debutează sâmbătă, la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Programul educațional „Școala de vară” debutează sâmbătă, la Muzeul de Istorie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei