Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iun 2017 - Anul XXII, nr. 138 (6554)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Transportatorii suceveni de mărfuri au un reprezentant în conducerea naţională a Federaţiei Operatorilor Români din Transport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Transportatorii suceveni de mărfuri au un reprezentant în conducerea naţională a Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT). Ședinţa de alegeri în cadrul FORT a avut loc la finalul săptămânii trecute, un post de prim-vicepreşedinte fiind obţinut de suceveanul Alin Creţu, preşedintele Asociaţiei Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina. Alin Creţu a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte pentru departamentul mărfuri al FORT. Alin Creţu a declarat că Adunarea Generală a Federaţiei Operatorilor Români de Transport – FORT şi-a desemnat noua structură de conducere în cadrul unei întâlniri care a avut loc în perioada 16-18 iunie 2017, în staţiunea Venus.

La întâlnire au fost prezenţi 70 de delegaţi, reprezentând structurile asociative din domeniul transporturilor rutiere, aeriene, formării profesionale, industrie şi activităţi conexe, care şi-au desemnat un nou consiliu de conducere, pentru un mandat de patru ani, precum şi obiectivele generale ale federaţiei. Alin Creţu a arătat că în urma alegerilor, consultantul în transporturi Augustin Hagiu a fost reales cu unanimitate de voturi ca preşedinte al FORT.

Preşedintele Asociaţiei Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina a mai adăugat că obiectivele stabilite de Adunarea Generală a FORT vizează în principal acţiuni pentru rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă transportatorii de mărfuri afectaţi de legile protecţioniste din Europa, transportatorii de pasageri ce desfăşoară curse regulate la nivel naţional şi local, precum şi intervenţii în legislaţia naţională ce afectează activitatea membrilor.

Alin Creţu a mai spus că FORT este o structură asociativă patronală, organizată din asociaţii patronale şi filiale, având 11 ani de activităţi specifice şi contribuţii esenţiale în plan legislativ în interesul transportatorilor autohtoni.

El a adăugat că Asociaţia Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina s-a afiliat recent la Federaţia Operatorilor Români din Transport. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transportatorii suceveni de mărfuri au un reprezentant în conducerea naţională a Federaţiei Operatorilor Români din Transport.
 Vizualizări articol: 3596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Transportatorii suceveni de mărfuri au un reprezentant în conducerea naţională a Federaţiei Operatorilor Români din Transport5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei