Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 iun 2017 - Anul XXII, nr. 137 (6553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Gala dansului

Bucovina Dance Show, ediţia a IV-a, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, Bucovina Dance Show, ediţia a IV-a, un spectacol care a marcat patru ani de la deschiderea Bucovina Dance Studio, cea mai complexă şcoală de dans din municipiul Suceava. Evenimentul s-a bucurat de un public numeros, care a apreciat şi aplaudat efortul făcut de toţi copiii şi tinerii care au evoluat pe scenă, dar şi de instructorii lor. A fost o gală a dansului, cu momente diversificate, unele pline de graţie şi eleganţă, altele dinamice şi foarte energice, puse în scenă de instructorii Bucovina Dance Studio, alături de micuţii şi talentaţii dansatori.

 

Street dance, cha-cha, dans sportiv

Bucovina Dance Show a debutat cu un grup de balerine, dansatoare care s-au  transformat pentru câteva minute „în cele mai frumoase flori”, sub îndrumarea instructoarei Mariana Cazacu. Street dance-ul a devenit cunoscut şi îndrăgit la Suceava, astfel că elevi de clasa a VI-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 4, care fac parte din trupa Crazy Army, au prezentat un energic moment de street dance, pregătit de Alexandra Irimesei. Copiii care fac parte din grupa de dans sportiv - începători, pregătiţi de Vlad Palamariu, au prezentat pe scenă o demonstraţie de cha-cha.

Un moment special de dans a fost oferit de instructorii de street dance ai clubului Bucovina Dance Studio, care fac parte din trupa BDS CREW. De pe ringul concursurilor naţionale şi internaţionale, cu un palmares fructuos dat de obținerea unor medalii şi trofee importante, au venit pe scena Casei de Cultură Suceava atât perechi debutante în lumea competiţiilor sportive, cât şi cele mai experimentate perechi de dans sportiv ale clubului sucevean, pentru a face o demonstraţie de performanţă, în aplauzele publicului. Perechile de dansatori sunt antrenate de Vlad Palamariu. Demonstraţie de street dance au făcut şi cei mai mici dansatori care s-au pregătit intens pentru acest moment, şi anume trupa LMN TRIX.

 

Dans irlandez, samba, zumba

Elevi de clasa a V-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 4, pregătiţi de Alexandra Irimesei, au prezentat un dans irlandez. Copilaşii care fac parte din grupa de dans sportiv – debutanţi, pregătiţi de Vlad Palamariu, au prezentat publicului samba, susţinuţi prin aplauze de părinţii aflaţi în sală. Pe scenă au urcat şi copiii grupei de street dance – începători, care formează trupa 8 STYLE KIDS. Grupe de dans sportiv (antrenate de Vlad Palamariu), trupa Shake It Up, cu o coregrafie ce face parte din stilul de dans modern street dance, dansatori de samba, trupa Sisterhood, dans sportiv - jive, moment de zumba, sub coordonarea lui Andrei Podariu, instructor Bucovina Dance Studio, zumba – fitness, BDS CREW, care au obţinut două locuri II la competiţii importante de dans, cu toţii au completat tabloul Bucovina Dance Show, ediţia a IV-a.

„Cu o imensă bucurie în suflet vă mulţumim, dragi părinţi, că sunteţi alături de noi la această frumoasă aniversare a Bucovina Dance Studio. Împlinim patru ani de muncă şi dăruire, alături de aceşti copii minunaţi. Mulţumim şi partenerilor noştri pentru sprijinul pe care ni-l oferă necondiţionat”, a spus, la final, Alexandra Irimesei. În încheierea spectacolului, toţi copiii au urcat pe scenă pentru a-şi lua la revedere de la public, cu speranţa că anul viitor vor fi şi mai mulţi şi mai bine pregătiţi, într-un nou spectacol marca Bucovina Dance Studio. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina Dance Show, ediţia a IV-a, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.
 Vizualizări articol: 1976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucovina Dance Show, ediţia a IV-a, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei