Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iun 2017 - Anul XXII, nr. 135 (6551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Uli Jon Roth va concerta la ediţia de anul acesta a Bucovina Rock Castle

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediţia de anul acesta a Festivalului Bucovina Rock Castle va avea loc în perioada 25-27 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei. Organizatorii evenimentului au anunţat deja primele formaţii care vor concerta pe perioada celor trei zile ale festivalului, aspectele legate de acces şi campingul gratuit urmând să fie anunţate în perioada următoare. Pentru anul acesta, capul de afiş al festivalului este chitaristul Uli Jon Roth (Tokyo tapes revisited), fost chitarist al formaţiei Scorpions. Potrivit organizatorilor, Uli Jon Roth a arătat de la bun început, prin tehnică şi stil, că nu e un muzician oarecare, iar soundul său l-a scos în evidenţă în peisajul rock al anilor '70. Fostul chitarist Scorpions a realizat patru albume de studio împreună cu această formaţie, precum şi un album live. În momentul de faţă, Uli Jon Roth a pornit un nou proiect muzical în care, alături de trupa sa, cântă în manieră proprie hituri ale formaţiei alături de care s-a consacrat.

Printre trupele deja anunţate pentru Bucovina Rock Castle se mai numără Russkaja şi Mother’s Cake, ambele din Austria, sau Planet o Zeus, din Grecia. În Cetatea de Scaun a Sucevei vor mai concerta clujenii de la Luna Amară, formaţie care la finalul anului trecut a lansat un album nou, „Aproape”, iar în primăvara lui 2017 a lansat primul său DVD, „Live @ Conti”. O altă trupă care se află pe afiş este şi Toy Machines, sucevenii din această formaţie reîntorcându-se anul acesta la festivalul care i-a propulsat pe scena underground. La Suceava vor mai concerta şi trupele româneşti Dirty Shirt, Basska, Travka, White Walls, Unflicted, Fluturi pe Asfalt, Relative şi Sky Swallows Challenger. Pe scena Bucovina Rock Castle vor urca şi membrii formaţiei Kempes. Trupa este condusă de solistul Ovidiu Ioncu „Kempes”, cel care a cântat şi a devenit cunoscut alături de trupa Cargo, el cântând ulterior şi în formaţia Rezident EX.

Reamintim că printre invitaţii ediţiilor Bucovina Rock Castle din anii anteriori s-au numărat Jan Akkerman, Nazareth, Vader, Dark Funeral, Dog Eat Dog, Negură Bunget, Bucovina, Zdob şi Zdub, Dubioza Kolektiv, Jinjer, Alternosfera sau Viţa de Vie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uli Jon Roth va concerta la ediţia de anul acesta a Bucovina Rock Castle.
 Vizualizări articol: 2739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Uli Jon Roth va concerta la ediţia de anul acesta a Bucovina Rock Castle3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei