Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 iun 2017 - Anul XXII, nr. 131 (6547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident

Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 33 de ani a ajuns la spital în timpul nopții de luni spre marți, după ce șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul direcției și a ajuns cu vehiculul în șanț. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 01.15, în timp ce un bărbat de 42 de ani din municipiul Suceava conducea un autoturism marca Opel Astra din direcția Roman către Suceava, pe DN 2. La intrarea în localitatea Roșiori din comuna Forăști, șoferul a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat cu mașina în șanțul de pe partea stângă a drumului. În urma accidentului, un bărbat și o femeie din județul Botoșani, aflați pe bancheta din spate a mașinii, au fost răniți. Bărbatul de 33 de ani din comuna Ibănești a fost transportat la spitalul din Fălticeni, unde medicii au decis transferarea acestuia la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean din Suceava. El a fost diagnosticat de medici cu politraumatism prin accident rutier, plagă pavilionul auricular stâng, traumatism hemitorace stânga bazal și fractură humerus stânga cu deplasare. Cealaltă victimă, o femeie de 28 de ani din Dorohoi, a fost diagnosticată de un echipaj al ambulanței cu contuzie cervicală, neavând nevoie de internare în spital. Conducătorul auto a fost testat cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț.
 Vizualizări articol: 2493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei