Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mai 2017 - Anul XXII, nr. 120 (6536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Flutur către sucevenii din străinătate: Preocuparea CJ Suceava este să contribuie la un viitor mai bun pentru dumneavoastră, aici, acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a transmis un mesaj sucevenilor plecaţi la muncă în străinătate, în care le-a spus acestora că preocuparea instituţiei pe care o conduce este ca prin proiectele realizate să contribuie la realizarea unui viitor mai bun pentru aceştia, aici, acasă, în judeţul Suceava. În mesajul transmis de „Ziua Românilor de pretutindeni”, sărbătorită în ultima duminică a lunii mai, Gheorghe Flutur a precizat că încă din prima zi a mandatului său de preşedinte al Consiliului a dorit să demonstreze că instituţia pe care o conduce este alături de sucevenii care au ales să trăiască şi să muncească în afara graniţelor ţării. Gheorghe Flutur a amintit că, în acest sens, administraţia judeţeană a organizat, anul trecut, prima ediţie a evenimentului „Luna august – Luna diasporei”, dar şi că în cadrul Consiliului Judeţean Suceava a fost înfiinţat Serviciul Diasporă şi Parteneriate Externe.

„Şi pentru ediţia de anul acesta a Lunii diasporei vom pregăti acţiuni de interes pentru sucevenii din afara graniţelor ţării, motiv pentru care îi aşteptăm cu drag acasă”, a spus preşedintele CJ Suceava.

În mesajul transmis sucevenilor din diaspora, Gheorghe Flutur le-a transmis acestora că „apreciem, în mod deosebit, eforturile pe care le depuneţi pentru conservarea tradiţiilor şi a limbii române, pentru îmbogăţirea culturii europene şi a statelor în care trăiţi. Suntem conştienţi că dumneavoastră reprezentaţi astăzi un vector important de promovare a imaginii judeţului şi ţării în lume. Şi ştim că prin munca dumneavoastră aţi reuşit să vă faceţi respectaţi, contribuind la dezvoltarea societăţilor în care trăiţi”.

Gheorghe Flutur a ţinut să le mulţumească sucevenilor care s-au implicat şi au sprijinit demersurile Consiliului Judeţean de a atrage companiile aeriene care au deschis curse de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” către destinaţii din Europa. „Lucrurile încep să se mişte favorabil în această direcţie. Avem motive să credem că în cel mai scurt timp vă vom putea informa în legătură cu introducerea unor noi curse aeriene care vor face legătura între zonele în care vă desfăşuraţi activitatea şi Suceava”, a mai spus şeful administraţiei Judeţene.

Gheorghe Flutur a subliniat că preocuparea permanentă a Consiliului este ca prin proiectele pe care le-a implementat, dar şi prin cele pe care le are în pregătire, să contribuie la „construirea unui viitor mai bun şi pentru dumneavoastră, aici, acasă”. Flutur şi-a exprimat speranţa că în viitorul apropiat sucevenii plecaţi în străinătate se vor hotărî să se reîntoarcă acasă pentru a contribui la dezvoltarea judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur către sucevenii din străinătate: Preocuparea CJ Suceava este să contribuie la un viitor mai bun pentru dumneavoastră, aici, acasă.
 Vizualizări articol: 5862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Flutur către sucevenii din străinătate: Preocuparea CJ Suceava este să contribuie la un viitor mai bun pentru dumneavoastră, aici, acasă1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei