Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mai 2017 - Anul XXII, nr. 120 (6536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia a XIV-a

Elevii suceveni, calificaţi la faza finală a concursului „Mesajul meu antidrog”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma etapei judeţene a Concursului „Mesajul meu antidrog”, ediţia a XIV-a, lansat de către Agenţia Naţională Antidrog (A.N.A.), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, au fost stabiliţi elevii suceveni, finalişti în cadrul etapei naţionale a competiţiei.

Având ca temă „Colorează-ţi viaţa altfel...fără droguri!”, concursul adresat  elevilor din cadrul instituţiilor din învăţământul preuniversitar, a strâns laolaltă lucrările a 59 de participanţi din 19 şcoli din judeţul Suceava care, sub îndrumarea profesorilor coordonatori, şi-au exprimat, într-o formă de comunicare artistică, opiniile şi atitudinile lor în legătură cu consumul de droguri.

Câştigătorii au fost stabiliţi având în vederecriterii de evaluare a lucrărilor, ce au urmărit încadrarea în cerinţe (tematică şi dimensiuni), promovarea mesajelor pozitive, originalitatea mesajului şi a subiectului ales, acurateţea stilului şi claritatea limbajului.

Conform regulamentului, la etapa naţională a concursului „Mesajul meu antidrog” vor participa câştigătorii locului I ai fazei judeţene.

Este vorba despre Ana Boicu (secţiunea Eseu literar - Gimnaziu), de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava, coordonată de prof. Luminiţa Căşuneanu; Alexandra Gabriela Macsim (secţiunea Eseu literar - Liceu), de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, îndrumată de Simona Antonela Onofrei; Răzvan Hulubaş (Film de scurt metraj şi spot antidrog – Liceu), de la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Suceava, pregătit de prof. Valentina Filip; Delia Irina Zaremba (Arte vizuale – Gimnaziu), de la Şcoala Gimnazială „Dimitrie Vatamaniuc” Suceviţa, prof. coordonator Nicuşor Cazac; Valentin Dubatufca (Arte vizuale - Liceu), de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, prof. Elena Monica  Huţu.

De menţionat că s-a acordat o diplomă de merit pentru implicare şi entuziasm elevului Andrei Dumitriu şi echipei sale de la Şcoala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod” Suceava, coordonaţi de prof. Mihaela Nicoleta Ţiculeanu Ciurlică, care au participat, deşi mai mici ca vârstă, la secţiunea Film de scurt metraj şi spot antidrog.

Concursul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii suceveni, calificaţi la faza finală a concursului „Mesajul meu antidrog”.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii suceveni, calificaţi la faza finală a concursului „Mesajul meu antidrog”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei