Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mai 2017 - Anul XXII, nr. 120 (6536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Cu ocaua mică

Aproape 30.000 de pachete de ţigări de contrabandă ridicate după 20 de percheziţii derulate la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 30.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost ridicate şi indisponibilizate de poliţiştii din Vatra Dornei. S-a întâmplat sâmbătă, 27 mai, în urma unei vaste acţiuni, care s-a soldat şi cu un număr de 20 de percheziţii. Totul a plecat de la faptul că în primele luni ale acestui an s-au desfăşurat mai multe acţiuni pe linia prevenirii actelor de contrabandă cu produse accizabile de provenienţă extracomunitară în scopul descurajării comerţului stradal cu ţigări de contrabandă, acţiuni care s-au soldat cu înregistrarea a 15 infracţiuni de contrabandă.

În aceste condiţii, poliţiştii au ajuns la concluzia că piaţa neagră cu ţigări de contrabandă este alimentată constant. În baza unor date suplimentare obţinute s-a conturat şi un cerc de suspecţi, motiv pentru care oamenii legii au trecut la pasul următor. Mai exact, s-a luat legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, iar procurorul de caz a solicitat Judecătoriei Vatra Dornei emiterea unor mandate de percheziţie.

Cele 20 de cereri de percheziţie au fost admise, iar sâmbătă dimineaţă echipe mixte ale Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, a Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, a Serviciului de Acţiuni Speciale IPJ Suceava şi a Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, au descins la locuinţele suspecţilor.

În afara celor 29.073 pachete de ţigări, de la percheziţie s-au mai ridicat şi 14.590 de lei. Banii vor fi depuşi la sucursala CEC Vatra Dornei şi vor rămâne la dispoziţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei sau a Judecătoriei Vatra Dornei, după caz, până la definitivarea cercetărilor.

În ceea ce-i priveşte pe suspecţii de comiterea infracţiunii de contrabandă, anchetatorii au decis să continue cercetările cu aceştia în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 30.000 de pachete de ţigări de contrabandă ridicate după 20 de percheziţii derulate la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 2503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 30.000 de pachete de ţigări de contrabandă ridicate după 20 de percheziţii derulate la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei