Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 mai 2017 - Anul XXII, nr. 114 (6530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Peste o sută de concurenţi s-au întrecut la Marşul Factorilor Poştali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Faza judeţeană a concursului Marşul Factorilor Poştali, ediţia 2017, a adunat la start peste o sută de concurenţi. Desfăşurată pe stadionul din Gura Humorului, competiţia a avut două secţiuni: la masculin şi la feminin. Cursa a stârnit pasiuni nu doar pe pistă, ci şi în tribune, competitorii având parte de susţinere puternică din partea prietenilor şi rudelor.

La final, cei mai buni dintre factorii poştali au primit dreptul de a reprezenta judeţul Suceava la faza superioară a competiţiei. La feminin, locul întâi i-a revenit Mioarei Hriţcu, de la OPD Suceava, urmată de Virginia Nisioi, de la OZP Câmpulung Moldovenesc, şi Ana Polonic, de la OZP Suceava.

Au fost premiate şi cea mai tehnică participantă, Alina Sangău, de la OPD Suceava, cea mai vârstnică participantă, Aurica Păduraru, de la OPD Suceava, respectiv cea mai tânără concurentă, în persoana Virginiei Nisioi, de la OZP Câmpulung Moldovenesc.

În concursul masculin, victoria a fost obţinută de Victor Romaşcan, de la OPD Suceava, în timp ce locul secund i-a revenit lui Constantin Ciubotariu, de la OPD Suceava, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Radu Hopulele, de la OP Cacica.

Şi la această secţiune au fost recompensaţi cel mai tehnic concurent, în persoana lui Mihai Budeanu, de la OPD Suceava, cel mai vârstnic concurent, Constantin Lupaşcu, de la OP Adâncata, şi cel mai tânăr concurent, respectiv Vasile Iulian Cibotaru, de la OZP Suceava.

La finalul întrecerii, factorii poştali şi familiile acestora s-au mutat la Pensiunea Casa Domnească din Cacica, acolo unde s-a dat drumul la distracţie şi voie bună.

„Ca de fiecare dată am avut parte de o competiţie puternică şi sunt convins că factorii poştali care s-au clasat pe podium şi vor reprezenta judeţul Suceava mai departe o vor face cu cinste. Vreau să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru ca acest concurs să fie o reuşită şi asigur pe toată lumea că factorii poştali din Suceava îşi vor face meseria foarte bine şi pe viitor”, a declarat Nicolai Costrâş, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Suceava.

Concursul de sâmbătă a fost organizat de Oficiul Judeţean de Poştă Suceava, în colaborare cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Suceava şi cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava. Pentru bunul mers al acţiunii au contribuit SC Bermas SA şi SC Consuc SA, dar şi cele trei cotidiene din judeţ, Monitorul de Suceava, Crai Nou şi Obiectiv de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de concurenţi s-au întrecut la Marşul Factorilor Poştali.
 Vizualizări articol: 1792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste o sută de concurenţi s-au întrecut la Marşul Factorilor Poştali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei