Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mai 2017 - Anul XXII, nr. 112 (6528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iulius Mall Suceava

Festivalul-concurs naţional de interpretare artistică pentru preşcolari „Voinicelul”, ediţia a XV-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La etajul Iulius Mall Suceava se va desfăşura vineri şi sâmbătă, 19  - 20 mai, de la ora 8.30, etapa zonală a celei de-a XV-a ediţii a Festivalului-concurs naţional de interpretare artistică pentru preşcolari „Voinicelul”. Peste 1.000 de copii din municipiul Suceava, cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, vor impresiona juriul şi publicul cu momente artistice din categoriile: grupuri vocale, solişti, recitatori, fantezie coregrafică, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar al Judeţului Suceava, în colaborare cu Iulius Mall. Sâmbătă, de la ora 14.00, părinţii care vor să le ofere copiilor posibilitatea de a-şi petrece timpul liber într-o manieră distractivă şi educativă sunt aşteptaţi la Iulius Mall. Gândit ca un eveniment care să dezvolte abilităţile prichindeilor, atelierul de creaţie le oferă participanţilor prilejul de a-şi pune în valoare imaginaţia şi îndemânarea, realizând obiecte decorative. La ediţia din această săptămână, în zona magazinelor pentru copii, sub îndrumarea specialiştilor Creativ&Deco, cei mici vor împodobi copăcei, care apoi le vor înfrumuseţa spaţiile de joacă. Toate materialele necesare sunt puse la dispoziţia micilor artişti de Iulius Mall Suceava. Duminică, de la ora 14.00, clienţii Iulius Mall Suceava vor petrece o zi de „Mai... Româneşte”. Festivalul de folclor cu acest titlu este organizat de Asociaţia Vlăstarele lui Enescu. Ansamblul „Stejărelul” şi alte grupuri de dansuri populare şi interpreţi de muzică folclorică vor oferi publicului ocazia de a petrece o după-amiază de sărbătoare, în compania tradiţiilor româneşti. Tot duminică, de la ora 17.00, muzica va răsuna la parterul Iulius Mall, de această dată sub forma unei invitaţii la dans. Salsa Family va oferi lecţii gratuite de ritmuri caraibice, salsa, bachata şi merengue. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul-concurs naţional de interpretare artistică pentru preşcolari „Voinicelul”, ediţia a XV-a.
 Vizualizări articol: 1965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul-concurs naţional de interpretare artistică pentru preşcolari „Voinicelul”, ediţia a XV-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei