Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mai 2017 - Anul XXII, nr. 108 (6524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Nu-i mai opreşte nimeni

Patru ţigani minori din Şcheia, dintre care unul de 13 ani, urmăriţi şi prinşi de poliţişti cu bunuri furate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ciuda măsurilor de patrulare şi a sporirii vigilenţei poliţiştilor şi jandarmilor, ţiganii din Şcheia îşi continuă nestingheriţi activităţile care i-au consacrat: furturile. Ultima ispravă s-a consemnat sâmbătă la prânz, când patru persoane au fost observate în timp ce acţionau într-o hală dezafectată din spatele unei societăţi comerciale situate în Şcheia.

Solicitaţi prin 112, poliţiştii s-au deplasat rapid la locul incidentului şi au observat o căruţă care a plecat în mare viteză de la locul faptei. După câteva minute de urmărire, observând că maşina poliţiei se apropie tot mai mult, tinerii au aruncat din căruţă bunurile furate, iar unul dintre ei a fugit peste câmp. În timp ce i-au reţinut pe ceilalţi trei tineri care au rămas pe loc, poliţiştii au solicitat ajutorul jandarmilor şi împreună au pus mâna şi pe fugar.

S-a stabilit că este vorba de Constantin-Gabriel Oltean, Iulian-Cornel Bozomală și Emanuel-Robert Cuțitariu, toţi de 16 ani, respectiv Eduard S., de 13 ani, toţi patru din Şcheia.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că cei patru au furat două radiatoare auto, patru jante din aliaj marca VW, trei roți cu jante din aliaj marca BMW, o casă de marcat Canon, un filtru de cafea Ufesa Avantis, un espressor de cafea Fagor, patru calorifere din fontă, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei, prejudiciu care a fost recuperat integral.

Cei trei tineri în vârstă de 16 ani au primit ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri procurorul de caz a dispus continuarea cercetărilor faţă de aceştia sub control judiciar.

Trebuie spus că o parte dintre cei implicaţi în furtul de sâmbătă nu sunt la prima ciocnire cu poliţiştii, dar, din păcate, toate dosarele penale care li s-au întocmit nu au avut decât darul de a-i încuraja să-şi continue activitatea infracţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru ţigani minori din Şcheia, dintre care unul de 13 ani, urmăriţi şi prinşi de poliţişti cu bunuri furate.
 Vizualizări articol: 4194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Patru ţigani minori din Şcheia, dintre care unul de 13 ani, urmăriţi şi prinşi de poliţişti cu bunuri furate1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei