Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 apr 2017 - Anul XXII, nr. 96 (6512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În luna mai

Chiriaşii căminului de la Alimentar vor fi mutaţi în căminele de la Industrial Nr. 2

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiriaşii căminului nr. 2 de la Liceul Alimentar, cunoscut pentru mormanele de gunoaie pe care le aruncă pe geam unii dintre locatari, iar mai recent, pentru faptul că a fost inundat cu materii fecale, din cauza înfundării canalizării interioare a clădirii, vor fi evacuaţi începând cu data de 15 mai.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că au fost demarate deja procedurile de mutare a celor ce stau în acel cămin, în spaţiile locative de la Colegiul Tehnic Industrial Nr. 2, dar în cursul acestora s-a constatat că în acte nu apare titulatura de spaţiu locativ, ci de spaţii cu altă destinaţie.

„Era o problemă formală, dar care trebuia legalizată, astfel încât să putem face mutarea. Mă bucur că situaţia a fost apreciată corect de consilierii locali, care au votat proiectul de hotărâre prin care s-a modificat destinaţia spaţiului. Cel târziu la 31 mai vom preda acest cămin Universităţii Suceava, pentru a le fi de ajutor în problema locurilor de cazare pentru studenţi. Noi avem deja pregătite 20 de locuinţe în care să-i mutăm pe cei ce locuiesc în prezent în căminul de la Alimentar, în perioada imediat următoare se vor face anchete sociale, în baza cărora se vor stabili şi priorităţile de acces în spaţiile de care dispunem. Important este că nu rămâne nimeni în stradă, iar Universitatea va dispune de spaţiile de cazare dorite”, a declarat şeful municipalităţii sucevene.

Imobilul respectiv a fost mult timp subiectul discuţiilor dintre conducerea Universităţii Suceava şi cea a Primăriei Suceava, fiind solicitat de USV pentru a fi transformat în cămin pentru studenţi.

Clădirea urmează să fie reabilitată din fonduri europene, viitorul cămin de studenţi fiind proiectat să asigure aproximativ 200 de noi locuri de cazare, într-o zonă situată destul de aproape de clădirile în care se desfăşoară activitatea universitară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chiriaşii căminului de la Alimentar vor fi mutaţi în căminele de la Industrial Nr. 2.
 Vizualizări articol: 5845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Chiriaşii căminului de la Alimentar vor fi mutaţi în căminele de la Industrial Nr. 24.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei