Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 apr 2017 - Anul XXII, nr. 91 (6507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Ioan Balan consideră că PNL nu trebuie să lase PSD să revină la cârma judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, le-a transmis liberalilor suceveni că acest partid nu trebuie să lase PSD să mai revină la conducerea judeţului. Ioan Balan a declarat sâmbătă, în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri din PNL Suceava, că, în comparaţie cu liberalii, PSD a adus în judeţul Suceava doar stagnare şi sărăcie. „Este sarcina noastră, a noii echipe, să nu lăsăm PSD să revină la conducerea judeţului. Da, PSD în Bucovina nu mai are ce căuta. În Bucovina a adus doar stagnare şi sărăcie. PSD a adus numai şomaj, salarii proaste, drumuri de pământ, şcoli şi spitale ruinate, sărăcie şi subdezvoltare”, a declarat Ioan Balan.

El a subliniat că liberalii au datoria să le arate sucevenilor că sunt diferiţi de social-democraţi, că nu mint, că sunt aproape de nevoile oamenilor şi că nu le vând iluzii acestora. Ioan Balan a declarat că sarcina cea mai grea a PNL Suceava este să scoată judeţul din sărăcia „în care l-a afundat PSD”. „Sucevenii sunt oameni demni, care nu vor milă sau pomană. Vor locuri de muncă bine plătite şi un stat pus în slujba cetăţeanului. Este greu, dar nu este imposibil. De aceea oamenii se uită cu speranţă la noi. Nu avem voie nici să greşim, nici să înşelăm aceste speranţe uriaşe ale sucevenilor. Şi dacă vom fi uniţi ca şi până acum vă garantez că vom reuşi”, le-a transmis Ioan Balan membrilor PNL Suceava prezenţi la alegerile de sâmbăta trecută.

El a arătat că PNL nu are de dus o bătălie doar la nivel local, considerând că PSD va trebui să plece cât mai curând de la guvernare, deoarece această formaţiune politică „a eşuat înainte să înceapă să guverneze”. Prim-vicepreşedintele PNL Suceava a afirmat că PSD a câştigat în alegerile parlamentare cu minciuni şi promisiuni grosolane, iar după numai patru luni de guvernare „au proptit economia în gard”.

„Nu putem sta nepăsători. Nu putem să tolerăm amanetarea viitorului acestei ţări. La Bucureşti trebuie să punem bazele viitoarei guvernări PNL, şi asta nu peste ani, ci imediat după încheierea alegerilor noastre interne. PNL va veni la guvernare fără nici un dubiu şi va trebui să repare ceea ce PSD distruge zi de zi”, a afirmat Ioan Balan. El a precizat că PNL trebuie să fie pregătit să guverneze, atrăgând atenţia că o guvernare nu înseamnă doar declaraţii politice la televizor. „Guvernarea înseamnă responsabilitate pentru destinul fiecărui român din ţara noastră. Guvernarea PNL va însemna neapărat oameni foarte bine pregătiţi, oneşti şi care să-şi iubească din toată inima lor ţara şi poporul”, a spus deputatul liberal. El a mai spus că viitorul Guvern PNL va avea un program de modernizare a României, de apropiere a nivelului de trai al românilor de cel european, şi nu de întoarcere în anii ‘90, cum fac cei de la PSD. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan consideră că PNL nu trebuie să lase PSD să revină la cârma judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 2452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Balan consideră că PNL nu trebuie să lase PSD să revină la cârma judeţului Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei