Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 apr 2017 - Anul XXII, nr. 89 (6505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Flutur va propune CJ Suceava alocarea de ajutoare financiare pentru familiile afectate de incendiul din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ieri că va propune în prima şedinţă a deliberativului judeţean alocarea unor ajutoare financiare de urgenţă pentru familiile afectate de incendiul de la mansardele blocurilor din spatele Catedralei din Gura Humorului, din noaptea de 12 spre 13 aprilie. În incendiu au ars toate cele 18 apartamente aflate la mansarda blocurilor, fiind afectate şi celelalte 50 de apartamente din complexul de locuinţe.

Gheorghe Flutur s-a deplasat zilele trecute la faţa locului pentru a vedea exact situaţia. Împreună cu şeful administraţiei judeţene s-a aflat şi primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, precum şi un reprezentant al ISU Suceava. „În urma analizei de la faţa locului voi propune în prima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava, care va avea loc săptămâna viitoare, acordarea de sprijin financiar pentru persoanele afectate de incendiu. Momentan aşteptăm finalizarea anchetelor sociale de la Primăria Gura Humorului, precum şi documentele de la ISU Suceava, pentru a putea întocmi proiectul de hotărâre de Consiliu Judeţean şi pentru a stabili sumele care vor fi acordate acestor familii”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că ajutoarele financiare vor fi acordate din fondul de rezervă aflat la dispoziţia Consiliului Judeţean Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi-a exprimat speranţa că şi Guvernul României va găsi soluţiile prin care să acorde ajutoare financiare pentru familiile sinistrate. „Am avut discuţii la Guvern, şi sper ca împreună cu Prefectura, cu doamna prefect Mirela Adomnicăi, să găsim soluţii şi la nivel guvernamental pentru sprijin. Și mă refer aici la ajutoare financiare în special pentru cele 18 familii care nu mai au unde locui”, a declarat Gheorghe Flutur. El a adăugat că din punctul său de vedere o soluţie pentru rezolvarea problemei celor 18 de familii ar fi construcţia de blocuri ANL, precizând că din informaţiile pe care le are o astfel de investiţie a fost aprobată şi pentru oraşul Gura Humorului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur va propune CJ Suceava alocarea de ajutoare financiare pentru familiile afectate de incendiul din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur va propune CJ Suceava alocarea de ajutoare financiare pentru familiile afectate de incendiul din Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei