Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 apr 2017 - Anul XXII, nr. 83 (6499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Preocupare

Voluntarii Holzindustrie Schweighofer, implicaţi în acţiuni de împădurire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O echipă de ingineri silvici din cadrul Holzindustrie Schweighofer S.R.L. Rădăuţi a participat, la finele săptămânii trecute, alături de un grup de copii din Solca, sub patronajul Asociaţiei Pentru Promovarea Educaţiei Elementare Botoșana, precum și elevi ai Școlii „Miron Costin” Suceava, la o acţiune de împădurire a unei suprafeţe forestiere aflată în administrarea Ocolului Silvic Stulpicani. Aici, specialiștii de la ocolul silvic au făcut o instruire teoretică și practică despre ceea ce înseamnă plantarea puieţilor, lucruri care le vor fi folositoare participanţilor și în viitor. Inginerul Vasile Varvaroi, manager achiziţii la Holzindustrie Schweighofer, a declarat: „Luna pădurii este perioada în care angajaţii Holzindustrie Schweighofer își dedică timpul pentru acţiuni de voluntariat în ceea ce privește împădurirea. Aceasta arată preocuparea noastră pentru mediul înconjurător și pentru un model de silvicultură sustenabilă în România. Am fost plăcut surprins de entuziasmul și dorinţa participanţilor de a învăţa despre natură. În teren, rezultatul a fost unul excelent, fiind plantaţi în câteva ore peste 1.000 de puieţi de molid și brad. Însă, cel mai frumos lucru a fost satisfacţia și bucuria copiilor care au fost mândri de fapta nobilă pe care au făcut-o. Și acum am în minte sloganul învăţat de la ei: <Verde, pentru planeta albastră!>”. Ziua s-a încheiat la fel de spectaculos dar mai ales educativ, cu o vizită în “catedrala verde a Sucevei”, în Codrii Seculari de la Slătioara.

Acţiunea face parte din planul de acţiune implementat de Holzindustrie Schweighofer pentru un management forestier sustenabil în România. Weekendul trecut reprezentanţii companiei au luat parte la acţiuni similare în judeţele Bacău, Alba și Covasna, contribuind, în total, la plantarea a peste 14.000 de puieţi de diverse specii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voluntarii Holzindustrie Schweighofer, implicaţi în acţiuni de împădurire.
 Vizualizări articol: 3623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Voluntarii Holzindustrie Schweighofer, implicaţi în acţiuni de împădurire1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei