Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 apr 2017 - Anul XXII, nr. 83 (6499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu două zile mai devreme

Pensiile sucevenilor, aduse începând de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte dintre pensionarii suceveni se vor bucura luna aceasta mai devreme de pensiile lor. Mai exact, plata acestora se va face începând chiar de astăzi, 12 aprilie, pentru cei care trebuiau să le primească prin intermediul poştaşilor începând cu 14 aprilie.

„Decizia a fost luată de Casa Naţională de Pensii Publice, care a virat deja prima tranşă de bani, astfel încât de miercuri până vineri inclusiv, poştaşii noştri vor merge acasă la beneficiari, pentru a le înmâna pensiile mai devreme, înaintea sărbătorilor de Paşti”, a spus Nicolai Costrâş, directorul Oficiului Poştal Judeţean Suceava.

Din păcate, pensiile nu vor putea ajunge la toţi beneficiarii în aceste trei zile, fiind un volum de muncă imens, pentru că poştaşii suceveni au de ajuns acasă la 115.000 de pensionari, majoritatea de prin comunele judeţului, până la casele lor fiind de parcurs distanţe foarte mari, în unele cazuri.

Mai mult, nici banii care au fost viraţi nu ajung pentru toată lumea, pentru că, de obicei, plata acestora se face în patru tranşe, iar perioada de distribuire a pensiilor începe pe data de 14 a lunii şi durează două săptămâni.

Plata anticipată a pensiilor, cu două zile înainte de termenul programat, constituie o excepţie de la regulă luna aceasta.

"Având în vedere apropiatele Sărbători Pascale şi din dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, Casa Naţională de Pensii Publice şi CN Poşta Română SA şi-au manifestat disponibilitatea de a devansa plata pensiilor cu două zile. Astfel, în luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor se va realiza în perioada 12 - 26 aprilie, iar în cazul pensionarilor avizaţi la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 27 aprilie, la ghişeele poştale", se spune în anunţul Casei Naţionale de Pensii Publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensiile sucevenilor, aduse începând de astăzi.
 Vizualizări articol: 1715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensiile sucevenilor, aduse începând de astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei