Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 apr 2017 - Anul XXII, nr. 82 (6498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

Mormane de gunoi aruncate sub pasarela Iţcani, chiar şi după ce punctul de colectare a fost desfiinţat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Transformarea zonei centrale a cartierului Iţcani, de sub pasarela CFR, în groapă de gunoi a continuat şi la finele săptămânii trecute, după ce firma de salubrizare a curăţat zona în întregime, ba chiar a şi fost desfiinţat punctul de colectare a deşeurilor.

Spre nemulţumirea locuitorilor din zonă, duminică dimineaţă, noi mormane de gunoi ocupau porţiunea de teren de sub pasarelă.

Cotrobăind prin sacii aruncaţi acolo, cu fel de fel de documente şi deşeuri, ce păreau a fi de la o societate comercială, oamenii au găsit acte ale firmei, pe care le-au postat pe Facebook.

Drept urmare, Garda de Mediu s-a autosesizat, fiind vorba de depozitarea de deşeuri într-o zonă nepermisă (punctul de colectare era desfiinţat, tot la solicitarea acestora, după situaţia gravă semnalată şi de Monitorul de Suceava, săptămâna trecută).

„Societatea de salubrizare a fost chemată să cureţe din nou zona de sub pasarelă. Firma de pe Traian Vuia care a abandonat sacii cu acte şi alte deşeuri s-a dus şi le-a ridicat singură, după demersul oamenilor din zonă, de a le posta identitatea pe o reţea de socializare. Chiar şi aşa, sunt chemaţi marţi la noi la discuţii”, a declarat şefa Gărzii de Mediu Suceava, Adriana Iordache.

În continuare, zona va fi monitorizată, atât de Primăria Suceava, cât şi de Garda de Mediu, dar cel mai puternic de oameni, sătui ca acea zonă să fie transformată în groapă de gunoi de către firme care nu au încheiat contracte cu societatea de salubrizare.

Rămâne de văzut cât timp va rezista curăţenia în zona respectivă, pentru că unele obiceiuri se uită greu, iar cei care aruncau acolo gunoi până acum ar putea reveni oricând.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mormane de gunoi aruncate sub pasarela Iţcani, chiar şi după ce punctul de colectare a fost desfiinţat.
 Vizualizări articol: 2059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mormane de gunoi aruncate sub pasarela Iţcani, chiar şi după ce punctul de colectare a fost desfiinţat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei