Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 apr 2017 - Anul XXII, nr. 82 (6498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ministerul Apelor şi Pădurilor

Finanţări nerambursabile pentru reducerea poluării cu nutrienţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Apelor şi Pădurilor organizează astăzi, în municipiul Iaşi, cel de-al doilea atelier regional adresat potenţialilor beneficiari din judeţele Botoşani, Bacău, Neamţ, Suceava, Iaşi şi Vaslui, pentru accesarea finanţărilor nerambursabile disponibile în cadrul Proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”. Atelierul se adresează în special unităţilor teritorial-administrative care se află în curs de pregătire a documentelor pentru depunerea proiectelor în cadrul primului apel al Programului Competitiv de Finanţare „Investiţii la nivelul Comunităţilor Locale pentru Reducerea Poluării cu Nutrienţi”, apel estimat să fie lansat în cursul lunii aprilie 2017.

Atelierul îşi va desfăşura lucrările începând cu ora 10.30, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Iaşi - Sala Iacob Negruzzi, str. Anastasie Panu, nr. 60, Iaşi.

Proiectul „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi” are ca obiectiv reducerea poluării cu nutrienţi şi sprijinirea conformării autorităţilor publice locale cu prevederile Directivei Nitraţi. Cea mai importantă componentă a proiectului este reprezentată de finanţarea investiţiilor realizate de autorităţile publice locale pentru reducerea poluării cu nitraţi a apelor. Începând cu anul 2017, vor fi lansate apeluri de proiecte pentru aceste investiţii, care vizează finanţări pentru: infrastructură de management al gunoiului de grajd - platforme comunale de depozitare a gunoiului de grajd, staţii de compostare şi peletizare a gunoiului de grajd, instalaţii de producere a biogazului; sisteme de canalizare şi epurare a apelor uzate menajere de mici dimensiuni; plantări de perdele de protecţie vegetală între terenurile agricole şi cursurile de apă.

Ghidul Solicitantului pentru aceste finanţări este disponibil la adresa: http://www.inpcp-campanie.ro/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţări nerambursabile pentru reducerea poluării cu nutrienţi.
 Vizualizări articol: 1858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finanţări nerambursabile pentru reducerea poluării cu nutrienţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei