Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 apr 2017 - Anul XXII, nr. 75 (6491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Calificări

Zece elevi de liceu şi şase de gimnaziu, la Olimpiada Naţională de Informatică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zece liceeni din judeţ îşi vor da concursul în cadrul Olimpiadei Naţionale de Informatică, pentru clasele IX-XII, competiţia fiind programată în perioada 20-25 aprilie, la Braşov.

În aceeaşi perioadă, însă la Sibiu, va fi organizată faza naţională a olimpiadei la aceeaşi disciplină, dar pentru elevii de gimnaziu. Din lotul elevilor din clasele V-VIII fac parte şase elevi din judeţ.

La secţiunea liceu, din cei zece calificaţi, patru sunt elevi ai Colegiului Naţional "Petru Rareş" Suceava.

Este vorba despre Dragoş Grigore Sălăgean (clasa a IX-a, coordonat de Narcisa Daniela Ştefănescu şi Cristina Macovei), Teodor Florin Manghiuc (clasa a XII-a, îndrumat de profesorii Narcisa Daniela Ştefănescu şi Gabriela Dumitraşcu), Tudor Maxim (clasa a XII-a, prof. Marius Ududec şi prof. Daniela Marcu) şi Şerban Ştefan Şlincu (clasa a XII-a, prof. Marius Ududec şi prof. Ovidiu Marcu).

De la Colegiul Naţional „Ştefan Cel Mare” Suceava vor merge la Braşov doi elevi:  Ioan Alexandru Ţifui (clasa a X-a, pregătit de profesorii Ovidiu Marcu şi Giorgie Daniel Vlad) şi Cristian Radu Ştefănescu (clasa a XI-a, prof. Adrian Petrişor şi prof. Ovidiu Marcu).

Din clasa a IX-a s-au mai calificat elevii Andrei Robert Cuzenco, de la Colegiul Naţional de Informatică "Spiru Haret" Suceava, coordonat de profesorii Gabriela Freitag şi prof. Ovidiu Marcu, şi Eduard Timotei Pauliuc, de la Liceul Teoretic Filadelfia Suceava, pregătit la clasă de prof. Daniela Narcisa Ştefănescu şi prof. Silvia Steluţa Hrişcă.

Lotul e completat de Mihai Horodincă (clasa a X-a), de la Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi, prof. Gabriela Coajă, şi Florin Gabriel Haja (clasa a XI-a), de la Liceul Teoretic "Ion Luca" Vatra Dornei, prof. Suzana Şestac şi prof. Paul Bereholschi.

 

Elevii de gimnaziu care merg la naţională

În ceea ce îi priveşte pe cei şase elevi de gimnaziu care vor merge la Sibiu, trei dintre aceştia învaţă la CN „Ştefan cel Mare” Suceava, doi sunt elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, iar un elev este de la Şcoala Gimnazială "Ion Creanga" Suceava. Toţi se pregătesc în paralel şi la Palatul Copiilor Suceava şi îl au drept coordonator pe prof. Liviu Vasile Pînzaru. 

De la CN "Ştefan cel Mare" Suceava şi-au câştigat dreptul de a reprezenta Suceava elevii Eduard Valentin Dumitrescul (clasa a VII-a, prof. Daniela Marcu şi prof Adrian Petrişor), Bogdan Rusu (clasa a VII-a, prof. Daniela Marcu şi prof. Adrian Petrişor) şi David Corneliu Turturean (clasa a VIII-a, prof. Veronica Raluca Costineanu).

De la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava s-au calificat Ştefan Domunco (clasa a VI-a), pregătit de profesoarele Gabriela Freitag, Daniela Petrovici şi Ştefania Şoiman, şi Andrei Cibotariu (clasa a VIII-a), prof. Daniela Petrovici.

Din lot mai face parte Andreea Ţebrean (clasa a VII-a), de la Şcoala Gimnazială "Ion Creanga" Suceava, prof. Daniela Marcu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece elevi de liceu şi şase de gimnaziu, la Olimpiada Naţională de Informatică.
 Vizualizări articol: 2097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zece elevi de liceu şi şase de gimnaziu, la Olimpiada Naţională de Informatică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei