Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 apr 2017 - Anul XXII, nr. 75 (6491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concert

Tribut compozitorului argentinian Astor Piazzola, adus de „Tierra Sin Pan”, pe scena USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Auditoriumul "Joseph Schmidt" din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava găzduieşte marţi, 4 aprilie, de la ora 19.00, un eveniment sub semnul pasiunii, al rafinamentului şi al provocării din muzica marelui compozitor argentinian Astor Piazzola, în compania formaţiei „Tierra Sin Pan”.

„Tierra Sin Pan” este alcătuită din profesori de la Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” din Iaşi, precum şi din membri ai Ansamblului artistic "Ciprian Porumbescu" din Suceava.
Fondată în urmă cu mai bine de opt ani, „Tierra Sin Pan” a avut numeroase colaborări cu diferiţi muzicieni valoroşi, fapt ce avea să îi aducă de fiecare dată succesul dorit. Concertele, recitalurile, apariţiile în emisiuni de radio şi televiziune au plasat ansamblul în rândul formaţiilor de muzică de cameră de certă valoare. Argumentul solid al formaţiei „Tierra Sin Pan” este repertoriul deosebit de variat, ceea ce defineşte capacitatea muzicienilor de a se adapta cu uşurinţă la noi forme de expresie a limbajelor muzicale specifice tangoului, valsului, muzicii de film, prelucrărilor din muzica de jazz. În acest concert, muzicienii aduc un tribut compozitorului argentinian Astor Piazzola, oferind publicului exclusiv lucrări din creaţia marelui artist.

Componenţă: Raluca Dobre - vioară, Luminiţa Ciobanu - violă, Edit Arva - pian, Constantin Bâzgă - contrabas, Igor Corjan - acordeon, Mihaela Gârlea – voce.
„Revoluţionând tangoul, Piazzola este creatorul unui limbaj cu totul unic. Ritmul, armonia şi melodia se contopesc într-o incredibilă frământare a sentimentelor, generând o muzică profund spirituală, o esenţă a fiinţei umane. Marţi, 4 aprilie, de la ora 19.00, în Auditoriumul USV vom asculta muzică de calitate în acordurile talentaţilor membri ai formaţiei <Tierra Sin Pan>”, transmit organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tribut compozitorului argentinian Astor Piazzola, adus de „Tierra Sin Pan”, pe scena USV.
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tribut compozitorului argentinian Astor Piazzola, adus de „Tierra Sin Pan”, pe scena USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei