Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 apr 2017 - Anul XXII, nr. 75 (6491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Oferta economică a judeţului Suceava va fi promovată anul acesta în Polonia şi Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat în ultima şedinţă participarea pe parcursul acestui an la două evenimente economice internaţionale, organizate în Germania şi Polonia. Membrii deliberativului judeţean au votat participarea judeţului Suceava la Forumul economic de la Krynica, din Polonia, care va avea loc în perioada 5-7 septembrie, precum şi la Târgul Expo-Real 2017, care se va desfăşura în perioada 4-6 octombrie, la Munchen, în Germania.

Suma totală pe care CJ Suceava a aprobat-o pentru participarea la cele două evenimente în care va fi promovată oferta economică a judeţului este de aproape 147.000 de lei. În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, preşedintele instituţiei, Gheorghe Flutur, a amintit faptul că Suceava va participa la cele două evenimente internaţionale alături de celelalte judeţe care fac parte din Regiunea de Nord-Est a României. Gheorghe Flutur, care este şi preşedintele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, a precizat că acest for a decis la finalul anului trecut participarea regiunii la mai multe evenimente pentru promovarea oportunităţilor de investiţii, atât la nivel regional, cât şi în fiecare judeţ în parte.

Flutur a explicat că Forumul economic de la Krynica, din Polonia, este organizat de 26 de ani, devenind o platformă importantă de schimb de opinii şi experienţă între elitele academice, politice, economice şi culturale. El a mai spus că forumul reuneşte anual circa 3.000 de participanţi de rang înalt, din peste 60 de ţări.

Făcând referire la Târgul internaţional pentru investiţii şi proiecte Expo-Real 2017, din Germania, Gheorghe Flutur a spus că instituţia pe care o conduce urmează să încheie un acord de colaborare cu Asociaţia Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Şeful administraţiei judeţene a amintit că CJ Suceava, împreună cu Primăria oraşului Siret, a participat anul trecut, pentru prima dată, la acest târg, care este recunoscut ca fiind cel mai mare târg de afaceri pentru sectorul imobiliar şi investiţional. Oraşul Siret a promovat anul trecut noul parc industrial care va funcţiona în apropierea graniţei cu Ucraina. „Anul acesta va avea loc cea de-a 20-a ediţie a acestui târg şi vor fi peste 1.700 de expozanţi, iar în programul de conferinţe sunt înscrişi peste 400 de experţi”, a precizat Gheorghe Flutur, care a adăugat că CJ Suceava va beneficia la târg de posibilitatea de prezentare a ofertei investiţionale în cadrul standului României.

La şedinţa CJ Suceava în care a fost aprobată participarea la cele două evenimente, consilierul PSD Dan Ioan Cuşnir a solicitat ca pentru anul acesta oferta economică a judeţului să fie actualizată, prin prezentarea exactă a ceea ce s-a realizat în ultimul an. „Primăria Siret să nu vină cu aceeaşi poveste şi doar pentru a-i invita pe eventualii investitori. Trebuie să vedem şi să arătăm ce s-a întâmplat concret la Siret timp de un an”, a precizat Cuşnir. La rândul său, preşedintele CJ Suceava i-a răspuns acestuia că în mod sigur judeţul nu se va prezenta la cele două evenimente „cu poveşti”, ci cu o ofertă reală pentru potenţialii investitori. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta economică a judeţului Suceava va fi promovată anul acesta în Polonia şi Germania.
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oferta economică a judeţului Suceava va fi promovată anul acesta în Polonia şi Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei