Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 apr 2017 - Anul XXII, nr. 75 (6491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

În miez de noapte

Două gospodării au fost mistuite de flăcări, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două gospodării, una din Berchişeşti şi alta din Poiana Negrii, s-au făcut scrum în noaptea de vineri spre sâmbătă, după incendii care au izbucnit aproape la aceeaşi oră.

La unul dintre incendii a fost nevoie şi de intervenţia ambulanţei SMURD, şi asta pentru că trei dintre persoanele care locuiau în gospodărie au acuzat probleme medicale. Este vorba de incendiul de la Berchişeşti, acolo unde proprietarul în vârstă de 89 de ani a suferit un atac de panică, iar soţia acestuia, în vârstă de 84 de ani, care este diagnosticată cu hipertensiune arterială, a fost şi ea consultată de medici. În plus, fiul celor doi proprietari a suferit arsuri minore la un antebraţ şi a ajuns şi el pe mâna medicilor. După ce au primit îngrijiri medicale, cei trei au refuzat să fie transportaţi la spital.

Pentru lichidarea flăcărilor au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Berchişeşti şi Cornu Luncii. Cu tot efortul pompierilor au ars astereala acoperişului casei pe 160 mp, bucătăria de vară (P+M) şi camera centralei pe o suprafaţă totală de 50 mp şi adăpostul de animale pe 100 de metri pătraţi. Au mai ars circa 5 metri cubi lemn de foc, tâmplărie din lemn şi din PVC, obiecte de mobilier şi materiale textile.

Pompierii cred că focul a plecat de la efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Un puternic incendiu a avut loc şi la Poiana Negrii, iar flăcările au mistuit casa de locuit (P+1) pe o suprafaţă de 100 mp, o bucătărie de vară pe 20 mp, un atelier pe 20 mp, două magazii pe o suprafaţă totală de 40 mp, un adăpost de animale pe 50 mp şi circa 2 tone de fân.

Pentru că exista riscul ca incendiul să se extindă şi la locuinţele alăturate, la faţa locului au fost trimise patru autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, dar şi de la Punctul de Lucru Poiana Stampei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării au fost mistuite de flăcări, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
 Vizualizări articol: 4761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Două gospodării au fost mistuite de flăcări, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei