Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 apr 2017 - Anul XXII, nr. 75 (6491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Corneliu Popovici anunţă că parlamentarii PMP vor vota transferul parcului Şipote la Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul preşedinte al PMP Suceava, Corneliu Popovici, cel care a înfiinţat organizaţia acestui partid în judeţ, a declarat că proiectul de lege pentru transferul parcului Şipote către Primăria Suceava va avea susţinerea tuturor parlamentarilor PMP. Corneliu Popovici a făcut aceste precizări în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat actualul coordonator al organizaţiei judeţene, preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac.

Popovici a dat asigurări că proiectul pentru transferul acestui parc la municipalitatea suceveană a fost susţinut de candidaţii PMP Suceava în campaniile electorale de anul trecut, motiv pentru care va fi susţinut în continuare în Parlament. „După discuţiile pe care le-am avut cu domnul Eugen Tomac, proiectul de lege pentru transferul parcului Şipote la Primăria Suceava va fi susţinut de grupul parlamentarilor PMP. Este un prim proiect de care am vorbit în campania electorală şi avem toate asigurările că va fi susţinut de parlamentarii noştri”, a spus Corneliu Popovici.

La rândul său, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat că toate proiectele de lege care vor avea ca obiect dezvoltarea judeţului Suceava vor fi susţinute în mod sigur de toţi parlamentarii acestei formaţiuni politice.

Reamintim că Primăria Suceava vrea să transfere de la Romsilva o suprafaţă de 156,28 de hectare de pădure. Primăria intenţionează să transfere 50,56 ha din parcul Şipote, în zona Cetăţii de Scaun, şi 105,72 hectare de pădure în zona Zamca. Primarul Sucevei, Ion Lungu, anunţa la mijlocul lunii martie că transferul celor două suprafeţe de pădure are sprijinul tuturor parlamentarilor suceveni, indiferent de partid, dar şi a doi deputaţi din partea minorităţilor. El a mai precizat că pentru transferul celor 156,28 de hectare de pădure din parcul Şipote şi pădurea Zamca există deja un acord de principiu din partea Romsilva, din luna decembrie 2016. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici anunţă că parlamentarii PMP vor vota transferul parcului Şipote la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Corneliu Popovici anunţă că parlamentarii PMP vor vota transferul parcului Şipote la Primăria Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei