Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 apr 2017 - Anul XXII, nr. 74 (6490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaborare

Flutur, Mîrza şi Nechifor vor participa împreună, la Augsburg, la aniversarea a 20 de ani de parteneriat cu regiunea Schwaben

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actualul preşedinte PNL al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, va participa împreună cu doi foşti preşedinţi ai acestei instituţii, social-democraţii Gavril Mîrza şi Cătălin Nechifor, la aniversarea a 20 de ani de parteneriat dintre Suceava şi regiunea Schwaben, din Germania. Evenimentul este organizat de Consiliul Regional Schwaben şi va avea loc în perioada 1 – 5 mai 2017, la Augsburg, în Germania. Delegaţia judeţului Suceava va fi formată din 54 de persoane şi va fi condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Printre cei care vor mai fi prezenţi la aniversarea din Schwaben a 20 de ani de parteneriat cu judeţul Suceava se mai numără actuali şi foşti membri ai Consiliului Judeţean, dar şi reprezentanţi ai mediului universitar, din domeniul social şi educaţie, precum şi 25 de reprezentanţi ai Centrului Cultural Bucovina, aceştia din urmă fiind invitaţi de autorităţile germane pentru susţinerea unor spectacole artistice.

În cadrul şedinţei de ieri, consilierul judeţean PSD Dan Ioan Cuşnir a subliniat că este extrem de important ca delegaţia suceveană să transmită la acest eveniment un mesaj de continuitate şi de unitate. Din acest motiv, Ioan Cuşnir a propus ca la evenimentul din Germania să participe toţi preşedinţii Consiliului Judeţean Suceava, adică şi Gavril Mîrza şi Cătălin Nechifor, dar şi fostul prefect Vasile Ilie. Înainte de a face această solicitare, Cuşnir a amintit de recenta participare a lui Gheorghe Flutur la şedinţa festivă a Parlamentului de la Viena, în care au fost evocaţi foştii parlamentari bucovineni.

„Prin organizarea acestui eveniment austriecii au vrut să transmită un mesaj. Și mesajul transmis de dumneavoastră în Parlamentul de la Viena a fost unul bun, cu două-trei mesaje care pot deveni memorabile în timp. Dar la fel trebuie să privim şi această delegaţie care va fi prezentă la evenimentul de aniversare a 20 de ani de parteneriat între judeţul Suceava şi regiunea Schwaben. Și va trebui să transmitem un mesaj de continuitate, iar acest lucru se poate face dacă la evenimentul din Augsburg vor fi prezenţi toţi cei trei preşedinţi ai Consiliului Judeţean care au fost după încheierea acestei înfrăţiri”, a spus Dan Ioan Cuşnir, care a mai adăugat că „în astfel de momente toţi trebuie să mergem umăr la umăr”. El a mai spus că din acelaşi motiv, din delegaţia suceveană ar trebui să facă parte şi prefectul judeţului care era în funcţie la momentul încheierii parteneriatului, Vasile Ilie.

Propunerea consilierului judeţean PSD a fost acceptată de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a supus votului suplimentarea numărului de delegaţi.

Flutur a spus că parteneriatul dintre Suceava, Schwaben, dar şi Cernăuţi este unul dintre puţinele parteneriate de succes între regiuni din Estul şi Vestul Europei. „Este un parteneriat care merită aplauze, pentru că sunt rezultate concrete în mai multe domenii de activitate, iar atât noi, cât şi cei din Cernăuţi am avut foarte mult de câştigat”, a precizat Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că intenţionează să invite oficialităţile din Schwaben să participe la un eveniment similar care va fi organizat la Suceava, tot pentru a marca aniversarea a 20 de ani de parteneriat între cele două regiuni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, Mîrza şi Nechifor vor participa împreună, la Augsburg, la aniversarea a 20 de ani de parteneriat cu regiunea Schwaben.
 Vizualizări articol: 2643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Flutur, Mîrza şi Nechifor vor participa împreună, la Augsburg, la aniversarea a 20 de ani de parteneriat cu regiunea Schwaben2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei