Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 apr 2017 - Anul XXII, nr. 74 (6490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consiliul Local

Contract de 1,2 milioane de lei pentru promovarea Sucevei prin handbal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de handbal a Universităţii „Ștefan cel Mare” Suceava va beneficia şi anul acesta de o finanţare consistentă de la bugetul local al primăriei municipiului reşedinţă de judeţ.

În baza unui proiect de hotărâre aprobat în şedinţa de joi a Consiliului Local, Clubului Sportiv Universitar Suceava – secţia handbal i s-a alocat suma de 1.200.000 de lei, în baza unui contract de promovare a imaginii municipiului Suceava prin practicarea sportului la nivel de performanţă.

Perioada contractuală începe chiar astăzi, 1 aprilie, şi durează până pe 29 decembrie 2017.

Această asociere nu avea cum să fie încheiată mai devreme, bugetul municipalităţii pentru acest an fiind aprobat abia la începutul lunii martie, după ce s-au aprobat bugetul de stat şi repartizarea sumelor defalcate de la bugetul central către administraţiile locale.

Iniţiatorul asocierii cu echipa de handbal a CSU, primarul Ion Lungu, a precizat că necesitatea realizării acestui proiect se datorează în primul rând dorinţei de dezvoltare a activităţii sportive pe plan local şi asigurării reprezentării pe plan local, naţional sau internaţional.

Obiectivul principal al acestui proiect îl constituie obţinerea de performanţe sportive şi promovarea în loturile naţionale a unui număr cât mai mare de sportivi.

Printre obligaţiile Clubului Sportiv Universitar se numără organizarea de conferinţe de presă, participarea la interviuri, emisiuni televizate, tipărirea şi montarea de bannere, afişe, postere, pliante, flyere, pentru fiecare joc pe terenul propriu, care să conţină textul „Proiect realizat cu sprijinul municipiului Suceava şi al Consiliului Local al municipiului Suceava”, precum şi inscripţionarea vizibilă pe faţa sau pe spatele tricoului de joc a însemnelor municipalităţii.

Echipamente sportive inscripţionate vor fi purtate nu doar de sportivi, ci şi de reprezentanţii legali ai acestora şi membrii staff-ului tehnic (antrenori, kinetoterapeuţi, organizatori de competiţii) prezenţi pe terenul de joc în timpul meciurilor.

Activităţile sportive ale CSU nu sunt condiţionate în nici un fel de această asociere, urmând să se desfăşoare potrivit calendarului competiţional al Federaţiei Române de Handbal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contract de 1,2 milioane de lei pentru promovarea Sucevei prin handbal.
 Vizualizări articol: 1854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contract de 1,2 milioane de lei pentru promovarea Sucevei prin handbal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei