Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mar 2017 - Anul XXII, nr. 73 (6489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Oficial

Compania de IT Capgemini îşi deschide un sediu în Suceava şi angajează 160 de specialişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai mari companii de IT din lume, Capgemini, a anunţat ieri, în mod oficial, că îşi va deschide un sediu în municipiul Suceava şi că va angaja, pentru început, 160 de persoane. Anunţul a fost făcut după ce, în cursul săptămânii trecute, oficialii companiei au avut inclusiv o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava cu privire la intenţia de a-şi dezvolta afacerile în această zonă. Capgemini Services Romania SRL, compania care va deschide sediul de la Suceava, este parte din Capgemini Group, lider global în domeniul serviciilor de consultanţă, tehnologie şi outsourcing. De precizat că în urmă cu opt ani Capgemini a deschis în Bucureşti o investiţie similară, unde compania prestează servicii de infrastructură şi aplicaţii informatice. Directorul Centrelor de Operaţiuni pentru Europa de Est din cadrul Capgemini, Marcin Nowak, a declarat ieri că la Suceava compania va dezvolta servicii de infrastructură Cloud.

„În urma unei analize amănunţite, care a vizat mai multe opţiuni atractive, luând în calcul nevoile noastre şi cele mai bune condiţii de lucru posibile, am decis să ne extindem în România şi am ales o nouă locaţie pentru Serviciile de Infrastructură Cloud, şi anume oraşul Suceava”, a spus directorul Centrelor de Operaţiuni pentru Europa de Est pentru servicii de infrastructură Cloud,Marcin Nowak. El a arătat că Suceava este situat aproape de centrul Capgemini existent în Iaşi şi, mai mult, este un oraş cu o îndelungată tradiţie universitară, cu multe facultăţi, inclusiv de profil economic, tehnic şi filologic, având peste 9.000 de studenţi.

 

Zilele următoare va începe recrutarea viitorilor angajaţi

Marcin Nowak a explicat că în noul sediu din Suceava, Capgemini va continua să ofere servicii de suport şi managementul infrastructurii conform metodologiei ITIL (IT Infrastructure Library), servicii de monitorizare şi găzduire. „Intenţionăm să ne începem activitatea în prima jumătate a anului, cu o capacitate iniţială a sediului de până la 160 de angajaţi. Procesul de recrutare va începe în următoarele zile. Căutăm specialişti în IT, managementul infrastructurii, asistenţă clienţi şi management de proiect. Candidaţii trebuie să vorbească cel puţin o limbă străină, incluzând engleză, franceză, spaniolă sau italiană”, a explicat directorul Centrelor de Operaţiuni pentru Europa de Est pentru servicii de infrastructură Cloud.

El a mai adăugat că în România, Capgemini angajează aproape 750 de specialişti şi livrează proiecte complexe de transformare de IT, servicii de infrastructură şi externalizarea proceselor de afaceri.

Astfel, Capgemini caută atât profesionişti cu experienţă de câţiva ani, precum şi absolvenţi de studii superioare. Condiţia necesară angajării pentru fiecare candidat este cunoaşterea de limbi străine. Marcin Nowak a afirmat că vor fi apreciate, de asemenea, abilităţi bune în comunicare, lucru în echipă şi adaptabilitate rapidă la un mediu de business dinamic.

Capgemini are peste 190.000 de angajaţi, este prezentă în peste 40 de ţări, iar anul acesta va împlini 50 de ani de la înfiinţare. Lider global în servicii de consultanţă, tehnologie şi externalizarea serviciilor, Grupul a declarat venituri de 12,5 miliarde de euro, în 2016. Împreună cu clienţii săi, Capgemini creează şi livrează soluţii de business, tehnologice şi digitale adaptate nevoilor lor, permiţându-le, astfel, să obţină inovaţie şi competitivitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania de IT Capgemini îşi deschide un sediu în Suceava şi angajează 160 de specialişti.
 Vizualizări articol: 6334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Compania de IT Capgemini îşi deschide un sediu în Suceava şi angajează 160 de specialişti3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei