Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mar 2017 - Anul XXII, nr. 73 (6489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pedeapsă

14 ani de închisoare pentru tâlharul unor bătrâni, dintre care unul a murit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de etnie romă din Pătrăuţi, care a făcut parte dintr-un grup de tâlhari care atacau persoane vârstnice în casă şi le deposedau de bunuri, a fost condamnat definitiv la 14 ani de închisoare. Pedeapsa este pentru o tâlhărie terminată tragic, cu moartea unui bărbat în vârstă de 66 de ani, din Botoşani. Costel Marian Stan, în vârstă de 32 de ani, a fost judecat şi găsit vinovat pentru tâlhărie calificată urmată de moartea victimei. Stan mai este judecat, însă, alături de trei complici, şi pentru alte fapte de tâlhărie calificată comise pe raza judeţului Suceava.

În luna aprilie 2016, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Corni – Botoşani, a fost găsit mort în curtea locuinţei sale, cu leziuni prin agresiune. Din cercetări a rezultat că bărbatul a surprins doi indivizi din Pătrăuţi la furat, iar unul dintre aceştia l-a lovit cu un obiect contondent în cap, leziunea fiindu-i fatală. În acest dosar au fost trimişi în judecată Costel Marian Stan, ca autor al loviturii fatale, şi Costel Tican, în vârstă de 35 de ani, tot din Pătrăuţi, complice. Tribunalul Botoşani i-a stabilit primului o pedeapsă de 14 ani închisoare, în timp ce Tican a primit 4 ani şi 380 de zile închisoare, aici fiind inclus şi un rest dintr-o condamnare anterioară. Zilele trecute, Curtea de Apel Suceava a confirmat definitiv aceste condamnări.

Gheorghe Zobar Stan, în vârstă de 31 de ani, recidivist, multiplu condamnat pentru infracţiuni de furt şi tâlhărie, Marian Costel Stan, de 32 de ani, de asemenea recidivist, multiplu condamnat pentru infracţiuni de furt şi tâlhărie (cel care a primit 14 ani de închisoare), Costel Tican, în vârstă de 35 de ani, şi Tiberiu Ionatan Hariga, în vârstă de 19 ani, toţi din Pătrăuţi, sunt trimişi în judecată şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru trei infracţiuni comise în aria de competenţă a procurorilor de la Câmpulung Moldovenesc. Ceea ce se remarcă şi din ancheta procurorilor de la Câmpulung Moldovenesc este violenţa de care au dat dovadă autorii faţă de nişte oameni neputincioşi, în vârstă: victimele au fost legate şi lovite în mod repetat, până când au spus unde îşi ţin economiile din casă. Într-un caz, tâlharii i-au smuls victimei cele două inele de aur pe care le avea pe degetele de la mâini. Din fericire, autorii au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după ce au comis o ultimă faptă, la Bosanci, şi au ajuns după gratii, fiind arestaţi preventiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 14 ani de închisoare pentru tâlharul unor bătrâni, dintre care unul a murit.
 Vizualizări articol: 6789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14 ani de închisoare pentru tâlharul unor bătrâni, dintre care unul a murit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei