Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mar 2017 - Anul XXII, nr. 71 (6487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control de rutină

Țigări de contrabandă de peste 280.000 de lei, descoperite în maşina unui bărbat la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control de rutină efectuat de un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a dus la descoperirea, într-un autoturism, a unei importante cantităţi de ţigări de contrabandă. În urma cercetărilor, cel aflat la volan, un bărbat de 55 de ani din municipiul Sfântu Gheorghe, a fost reţinut pentru 24 de ore în spatele gratiilor, iar judecătorii l-au trimis în arest preventiv pentru 30 de zile.

Importanta captură a fost făcută în urma unui control efectuat de poliţiştii rutieri din Vatra Dornei luni seara, pe strada Argestru din localitate. În jurul orei 23.55, ei au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca VW Caravelle, condus de Alexe Marin, un bărbat de 55 de ani din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. După testarea cu aparatul etilotest a celui aflat la volan, poliţiştii au controlat autoturismul, în interiorul acestuia descoperind mai multe pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară. Controalele amănunţite în interiorul maşinii au continuat după ce aceasta a fost condusă până la sediul poliţiei dornene. Cu această ocazie, în partea din spate a autoturismului tip dubă, în colete mari învelite în folie neagră a fost descoperită cantitatea de 25.460 de pachete de ţigări, netimbrate. La audieri, şoferul a declarat că intenţiona să le transporte în municipiul Bistriţa, pentru a fi comercializate. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, compartimentul Vatra Dornei, care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere, colectare, transport, preluare de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, fiind cunoscut faptul că acestea provin din contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată pentru a fi confiscată, valoarea prejudiciului creat statului fiind de circa 280.060 de lei. De asemenea a fost luată măsura indisponibilizării autoturismului VW, care a fost depus la sediul poliţiei dornene. Pe numele lui Alexe Marin a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind trimis sub escortă şi introdus în arestul IPJ Suceava. În cursul zilei de marţi, bărbatul de 55 de ani a fost prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Vatra Dornei, iar judecătorii au luat decizia trimiterii acestuia în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de contrabandă de peste 280.000 de lei, descoperite în maşina unui bărbat la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 2925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Țigări de contrabandă de peste 280.000 de lei, descoperite în maşina unui bărbat la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei