Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mar 2017 - Anul XXII, nr. 70 (6486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Modernizări

Aproape 60 de km de drumuri se vor pietrui în acest an la Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăvara a început în forţă la Moara, unde administraţia locală şi-a propus să modernizeze o mare parte din drumurile comunale.

Potrivit planului de investiţii, în cursul acestui an se vor pietrui aproape 60 de km de drumuri, în cadrul unor lucrări de anvergură demarate deja acum trei săptămâni.

Până în prezent lucrările au fost finalizate pe mai bine de un sfert dintre drumurile intrate în modernizare, iar acţiunea va continua până la Paşte, urmând să fie reluată înainte de sosirea toamnei.

În afara pietruirii celor 60 de km de drumuri, proiectul mai cuprinde şi realizarea a 4 km de rigole pentru scurgerea apei, lucrări obligatorii pentru ca investiţia din drumuri să nu fie „spălată” la prima ploaie mai serioasă.

„Aceste lucrări erau stringente pentru că în multe zone din comună circulaţia, atât cea auto, cât şi cea pietonală, era un coşmar la fiecare ploaie. Sunt foarte multe lucruri de făcut, pentru că au fost opt ani de stagnare în care investiţiile s-au realizat doar în baza unor interese de grup. Respectul faţă de cetăţeni trebuie readus la locul cuvenit, iar asta facem acum pas cu pas. La Moara este nevoie de investiţii foarte serioase pentru a recupera handicapul anilor trecuţi. Este vorba de investiţii în infrastructură, pentru lucrări de asfaltare, extindere reţele de apă şi canalizare, dar şi de modernizarea unităţilor de învăţământ, iar lista poate continua cu modernizarea iluminatului public, introducerea gazului metan sau sprijinirea activităţilor culturale”, a arătat Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara.

Referitor la actualele lucrări de pietruire, acestea se vor derula în Bulai şi Moara Carp pentru început, iar ulterior se vor extinde şi pe alte drumuri din comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 60 de km de drumuri se vor pietrui în acest an la Moara.
 Vizualizări articol: 2945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 60 de km de drumuri se vor pietrui în acest an la Moara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei