Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mar 2017 - Anul XXII, nr. 69 (6485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nebunie

Un şofer în vârstă de 17 ani a gonit cu poliţia după el, făcând depăşiri la limita accidentului şi trecând pe roşu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o urmărire cu risc ridicat pentru un echipaj de la Poliţia oraşului Salcea,după ce şoferul unui BMW  a încercat să-şi piardă urma. Pe parcursul urmării, şoferul fugar, identificat ulterior în persoana unui minor în vârstă de 17 ani, a făcut mai multe depăşiri extrem de periculoase, care au pus în situaţii limită alţi şoferi şi a trecut şi pe roşu. Din fericire, nebunia şoferului fără permis s-a încheiat fără victime, după ce a acesta a pierdut controlul asupra BMW-ului, iar ulterior a fost imobilizat.

 

A gonit pe străzi secundare din Plopeni, după care a revenit spre Suceava, ajungând până în Burdujeni

Vineri seară, în jurul orei 20.30, echipajul de la Poliţia oraşului Salcea se afla în control pe DN 29 Suceava-Botoşani, pe raza satului Plopeni. Poliţişti au observat un BMW care circula pe direcţia Suceava-Botoşani, al cărui şofer a mărit brusc viteza de deplasare. Imediat, poliţiştii au plecat în urmărire cu autospeciala cu radar cu care făceau controlul. Şoferul BMW-ului a intrat pe un drum secundar din Plopeni, pe strada Palagheni, unde a continuat să gonească, cu autospeciala de poliţie după el. După ce a mers pe străzile secundare din Plopeni, acesta a revenit pe DN 29, de unde a luat-o înapoi spre Suceava. În ciuda somaţiilor succesive ale poliţiştilor, fugarul a continuat să circule cu viteză. Din raportul de eveniment al agenţilor constatatori rezultă că el a depăşit în mai multe rânduri autovehicule, inclusiv pe linia continuă, obligând şoferi care veneau din sens opus să frâneze brusc sau să tragă de volan dreapta pentru a evita o nenorocire. Şoferul fugar a trecut şi pe culoarea roşie a semaforului, la intersecţia de la Lidl şi şi-a continuat drumul pe strada Cuza Vodă, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Aici, pe strada Cuza Vodă, şoferul a pierdut controlul asupra maşinii, care s-a rotit pe carosabil şi s-a oprit într-o bordură. Echipajul de Poliţie a reuşit astfel să blocheze BMW-ul în care au fost identificaţi doi tineri, un băiat şi o fată. La volan era băiatul, care a fost imobilizat şi încătuşat.

 

S-a ales cu dosar penal pentru două infracţiuni

Acesta nu avea la el nici un document, astfel că verificările au continuat la Poliţie. Tânărul pericol public a fost identificat în persoana lui Marian S., în vârstă de 17 ani, din municipiul Suceava. Pe lângă faptul că nu avea permis, maşina acestuia avea numere false de înmatriculare:

„Procedând la verificarea autoturismului, poliţiştii au mai stabilit şi faptul că numerele de înmatriculare aparţin unui alt autovehicul, tânărul declarând faptul că autoturismul condus este înmatriculat în Bulgaria, însă certificatul şi plăcuţele i-au fost reţinute anterior de Biroul Rutier Suceava”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În aceste condiţii, pe numele şoferului de 17 ani s-au demarat cercetări pentru comiterea a două infracţiuni la regimul rutier: conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Pentru reducerea riscului rutier de pe DN 29 Suceava-Botoşani, la Poliţia oraşului Salcea a fost detaşată de la începutul anului o autospecială Logan MCV cu radar, care este folosită aproape zilnic pe acest drum. Mai multe evenimente rutiere petrecute recent, inclusiv acesta, demonstrează necesitatea ca poliţia să acţioneze intens şi pe acest drum. Un drum naţional pe care viteza de rulare în localitate este de multe ori cu mult peste limita legală.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer în vârstă de 17 ani a gonit cu poliţia după el, făcând depăşiri la limita accidentului şi trecând pe roşu.
 Vizualizări articol: 7643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un şofer în vârstă de 17 ani a gonit cu poliţia după el, făcând depăşiri la limita accidentului şi trecând pe roşu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei