Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mar 2017 - Anul XXII, nr. 69 (6485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mulţi şi periculoşi

10 şoferi băuţi sau fără permis, prinşi în weekend de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii rutieri au întocmit nu mai puţin de zece dosare penale la finele săptămânii trecute, pe numele unor şoferi băuţi ori care nu aveau dreptul de a conduce. Câţiva dintre ei au şi cumulat aceste două grave încălcări ale   legislaţiei rutiere. Din păcate, a devenit deja o obişnuinţă ca în zilele de weekend, mai ales seara şi noaptea, echipajele rutiere să depisteze mulţi şoferi pericol public. Partea şi mai tristă este că cei prinşi reprezintă doar o mică parte din cei care pun în pericol prin inconştienţa lor ceilalţi participanţi la trafic.

Dintre cazurile mai grave, sâmbătă, un echipaj de poliţie a oprit pentru control, pe DJ 208B, în comuna Siminicea, un autoturism condus de un localnic în vârstă de 45 de ani. Bărbatul emana halenă alcoolică iar după verificarea cu etilotestul a rezultat concentraţia de 1,02 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, în jurul orei 16.40, un echipaj rutier de la Poliţia municipiului Suceava a identificat, pe marginea DN 29A, în Adâncata, un autoturism cu numere roşii staţionat, lângă care era un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Botoşani. Poliţiştii au constatat că acesta era în vizibilă stare de ebrietate, iar etilotestul a confirmat: 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul este neînmatriculat, autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată din 28.02.2017.

Un alt şofer cu alcoolemie mare a fost depistat sâmbătă seară, în jurul orei 21.30, când o patrulă de poliţie a oprit, la Poieni Solca, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un localnic în vârstă de 34 de ani. La acesta a rezultat o concentraţie de  0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Un alt caz de o gravitate extremă a fost cel al unui şofer în vârstă de 17 ani, fără permis, care a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj rutier, la Plopeni-Salcea şi care s-a angrenat într-o urmărire pe mai mulţi kilometri, prin care a pus în mare pericol alţi şoferi. Cazul acestui adolescent teribilist este tratat pe larg într-un alt material din cotidianul nostru de astăzi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 şoferi băuţi sau fără permis, prinşi în weekend de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 şoferi băuţi sau fără permis, prinşi în weekend de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei