Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mar 2017 - Anul XXII, nr. 66 (6482)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultate

Suceava va fi reprezentată de nouă elevi la Olimpiada Naţională de Știinţe socio-umane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nouă elevi din judeţ s-au calificat la Olimpiada Naţională de Știinţe socio-umane, competiţie care va avea loc în perioada 24-28 aprilie, la Deva, judeţul Hunedoara.

Aceştia au obţinut cel mai bun punctaj în cadrul etapei judeţene a concursului, din data de11 martie, de la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu” Suceava.

399 de elevi din judeţ, din clasele III, IV (educaţie civică), VII, VIII (cultură civică), IX-XII (logică, argumentare şi comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie) au stat la masa competiţională.

La disciplina Educaţie civică, Suceava va fi reprezentată de Andrei Sava şi Melania Neamţu (clasa a IV-a), de la Școala Gimnazială ”Regina Elisabeta” Rădăuţi, prof. îndrumător Nicoleta Berbeneciuc. La această disciplină elevii concurează în echipaj.

Cât priveşte disciplina Cultură civică, s-a calificat la faza naţională echipajul format din Cristina Constantin şi Maria Druiu (clasa a VIII-a), de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, prof. îndrumător Teodora Sandu.

 

Liceeni din lot

La disciplinele de liceu din sfera ştiinţelor sociale, cinci elevi figurează în lotul judeţean.

La Logică, argumentare şi comunicare, Raluca Atitienei (clasa a XI-a), de la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Suceava, va merge la etapa naţională, de la Deva. Eleva este îndrumată de prof. Laurenţa Hacman.

La Psihologie s-a calificat Diana Baron (clasa a XI-a), de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, prof. îndrumător Ana Maria Rusu.

Costel Corbuleac (clasa a XII-a), de la Colegiul Naţional ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, va concura la proba de Economie, acesta fiind îndrumat de prof. Corvin  Bejenariu.

Ștefana Strugariu (clasa a XII-a), de la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Suceava, s-a calificat la disciplina Sociologie. Eleva este pregătită de prof. Ioan Cezar Anuţei.

Din lotul judeţean mai face parte Daniel Moloci (clasa a XII-a), de la Colegiul Naţional ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, prof. îndrumător Corvin Bejenariu. Acesta va susţine testarea la Filosofie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava va fi reprezentată de nouă elevi la Olimpiada Naţională de Știinţe socio-umane.
 Vizualizări articol: 1650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava va fi reprezentată de nouă elevi la Olimpiada Naţională de Știinţe socio-umane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei