Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mar 2017 - Anul XXII, nr. 66 (6482)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violenţe pentru nimicuri

Bătăi pe străzile Sucevei, de la un clinci în trafic şi pentru un loc de parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un clinci în trafic şi un scandal legat de un loc de parcare s-au transformat în agresiuni în toată regula, în urma cărora Poliţia a întocmit dosare penale, iar una dintre victime a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava. Ambele agresiuni au fost comise marţi seară, pe străzile municipiului Suceava.

Prima faptă a fost sesizată la Poliţia municipiului Suceava în jurul orei 19.00. Un tânăr de 28 de ani a sunat la 112 şi a sesizat că a fost implicat într-un scandal de la locul de parcare. În urma verificărilor efectuate a rezultat că cel care a sunat la 112, Dumitru C., din municipiul Suceava, este chiar agresorul. La faţa locului a fost identificat şi un alt tânăr, de 29 de ani, care avea leziuni la nivelul feţei şi al corpului. Victima a încasat lovituri cu pumnii şi cu picioarele şi sângera la nivelul pometelui stâng, condiţii în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial prin agresiune. Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Dacă victima îşi va scoate certificat medico-legal şi nu va alege să se împace cu celălalt tânăr, ancheta penală îşi va continua cursul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

A doua agresiune avea să fie sesizată marţi, în jurul orei 20.40. Poliţia municipiului Suceava a primit un apel la 112 prin care un minor în vârstă de 17 ani, din Suceava, a sesizat că a fost lovit cu pumnul de un bărbat în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe bulevardul George Enescu.

Din cercetări a rezultat că minorul se deplasa cu bicicleta în zona Nordic, iar la un moment dat s-a considerat intimidat de un şofer, adresându-i expresii jignitoare. Din ancheta poliţiei rezultă că şoferul l-a urmărit pe biciclist şi l-a blocat în zona staţiei Curcubeul, unde a coborât din maşină şi l-a lovit pe tânărul de 17 ani cu pumnul în zona feţei. După verificări a fost identificat autoturismul, o Skoda, şi şoferul, Ilie A., din Mitocu Dragomirnei. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe iar cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a fost produsă fapta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăi pe străzile Sucevei, de la un clinci în trafic şi pentru un loc de parcare.
 Vizualizări articol: 8195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bătăi pe străzile Sucevei, de la un clinci în trafic şi pentru un loc de parcare3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei