Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mar 2017 - Anul XXII, nr. 66 (6482)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziţie

Astăzi se deschide Târgul de Agricultură „Agro Expo Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Târgul „Agro Expo Bucovina” se va deschide, începând de astăzi, în parcarea Iulius Mall Suceava. La ediţia de anul acesta a târgului vor participa peste 70 de expozanţi, „Agro Expo Bucovina” fiind cel mai important eveniment agricol din zona Moldovei. Târgul de agricultură din Suceava va fi deschis până duminică, 26 martie a.c., zilnic între orele 10:00 și 18:00. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Instituţia Prefectului, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava și Centrul Cultural Bucovina.

La ediţia de anul acesta, suprafaţa expoziţională a târgului va fi de 6.800 de metri pătraţi, din care 1.500 m.p. va fi spaţiu de prezentare acoperit. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a ţinut să declare că  „și această ediţie, sperăm noi, va fi asemenea celor din anii trecuţi, cea mai complexă manifestare de acest gen din zona de Nord-Est a României, având ca scop promovarea agriculturii din ţara noastră, a potenţialului zootehnic autohton, a produselor tradiţionale şi a echipamentelor şi utilajelor agricole”. Vizitatorii târgului vor avea ocazia să se informeze și să obţină sfaturi avizate de la cei peste 70 de expozanţi din ţară și străinătate specializaţi în maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, produse alimentare, legume şi fructe, conserve, echipamente de protecţie pentru industria alimentară, igienizare, detergenţi, dezinfectanţi pentru industria alimentară, instalaţii frigorifice, utilaje forestiere, maşini, utilaje şi unelte agricole, anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, animale de rasă şi păsări, tehnologii de creşterea animalelor, incubatoare, maşini şi echipamente pentru abatorizare, furaje, nutreţuri, concentrate, aditivi, premixuri, metode de hrănire, sisteme de distribuţie a hranei, instrumente, tratamente şi medicamente de uz veterinar, echipamente de încălzire şi aer condiţionat, silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri şi sere, echipamente şi unelte pentru grădinărit și multe altele.

„Deoarece ne dorim să venim în sprijinul fermelor românești mici și mijlocii, al gospodăriilor ţărănești, al tuturor fermierilor, agricultorilor şi procesatorilor de produse agroalimentare, din programul Agro Expo Bucovina 2017 nu putea lipsi organizarea celei de a noua ediţii a Forumului Economic <Agricultura încotro?>, în cadrul căruia vor fi prezenţi specialiști ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ai Prefecturii și Consiliului Judeţean Suceava, ai Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Suceava, ai Centrului de Economie Montană, precum și alţi reprezentanţi ai principalelor instituţii centrale și judeţene”, a mai declarat Lucian Gheorghiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi se deschide Târgul de Agricultură „Agro Expo Bucovina”.
 Vizualizări articol: 2336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Astăzi se deschide Târgul de Agricultură „Agro Expo Bucovina”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei