Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mar 2017 - Anul XXII, nr. 65 (6481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ceremonie

Noul subprefect a fost instalat oficial în funcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sala mare a Palatului Administrativ a găzduit ieri ceremonia de instalare în funcţie a noului subprefect al judeţului Suceava, Silvia Boliacu. Boliacu a depus jurământul de credinţă în prezenţa secretarului de stat în  Ministerul Afacerilor Interne, Viorel Ştefu, a prefectului, Mirela Adomnicăi, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gheorghe Niţă şi a fostului subprefect Ionuţ Creţuleac. În sală s-au aflat directorii instituţiilor deconcentrate, angajaţi ai Prefecturii şi primari. Silvia Boliacu le-a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru că sunt alături de ea la acest important eveniment şi a dat asigurări că împreună cu prefectul va veghea la respectarea legii în judeţ. De asemenea, ea speră la o colaborare foarte bună cu şefii serviciilor deconcentrate, cu primăriile şi Consiliul Judeţean în vederea implementării politicilor guvernamentale în teritoriu. „Ţin să vă asigur că din funcţia de subprefect, împreună cu doamna prefect şi împreună cu colectivul Prefecturii, pe care-l cunosc de foarte mult timp şi care este compus din oameni de calitate şi de echipă, vom vegheala respectarea legii. Vreau de asemenea să mă bazez pe o colaborare foarte bună cu şefii serviciilor deconcentrate şi împreună cu consiliile locale, Consiliul Judeţean, primăriile să implementăm programul Guvernului şi politicile Guvernului în teritoriu”, a declarat noul subprefect.

 

O cugetare de la reprezentantul Consiliului Judeţean

Silvia Boliacu a primit felicitări şi flori, iar de la vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Niţă a primit în plus o cugetare. „Vă felicit, doamna subprefect, vă urez mult, mult succes şi cu permisiunea dumneavoastră vă spun o cugetare de-a lui Nicolae Iorga: <Faima se rugineşte dacă nu o cureţi prin muncă în fiecare zi>”, a spus Niţă. Felicitări a primit şi din partea prefectului, Mirela Adomnicăi, care a avertizat-o că nu le va fi uşor în condiţiile în care sunt aşteptate importante modificări legislative care vizează statutul prefecţilor şi subprefecţilor. Adomnicăi şi-a exprimat însă convingerea că Boliacu va aborda cu profesionalism atribuţiile funcţiei de subprefect. Secretarul de stat Viorel Ştefu a mulţumit la rându-i fostului subprefect Ionuţ Creţuleac pentru activitatea depusă în scurtul său mandat şi a urat succes noii conduceri a Prefecturii. Silvia Boliacu a fost numită în funcţie cu caracter temporar prin detaşare de la Consiliul Judeţean, unde era angajată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul subprefect a fost instalat oficial în funcţie.
 Vizualizări articol: 2238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Noul subprefect a fost instalat oficial în funcţie1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei