Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mar 2017 - Anul XXII, nr. 65 (6481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pagube

Incendiu produs de un scurtcircuit, într-un apartament din municipiul Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un incendiu izbucnit, marţi, într-un apartament din Rădăuţi a produs pagube şi a băgat spaima în vecinii de pe scară. Focul a pornit după ora 14.00, într-un apartament de la etajul întâi al unui bloc situat pe strada Eudoxiu Hurmuzache din municipiul Rădăuţi, iar fumul dens care ieşea din apartament a fost văzut de un vecin. Acesta a dat alarma la 112, puţin înainte de ora 15.00, la faţa locului ajungând două echipaje de pompieri, cu autospeciale cu apă şi spumă.

La sosirea echipajelor ardeau bunurile dintr-o cameră a apartamentului, iar celelalte camere erau inundate cu fum. Echipajele de pompieri au intrat în apartament pentru a stinge flăcările, care puneau în pericol şi celelalte apartamente din bloc. În aproximativ 45 de minute incendiul a fost stins, personalul ISU reuşind să salveze bunurile din celelalte camere ale apartamentului. Flăcările au produs pagube de aproximativ 2.000 de lei, însă pompierii au salvat bunurile aparţinând familiei în valoare de circa 25.000 de lei. Norocul proprietarilor apartamentului în care nu se afla nimeni la ora izbucnirii incendiului a fost că focul a fost văzut şi anunţat foarte repede de către vecini, iar pompierii au ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului. Proprietarul apartamentului este plecat în străinătate, iar la faţa locului a ajuns fiul acestuia. În urma analizării urmelor găsite, pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a focului un scurtcircuit cauzat de un calorifer electric lăsat în priză. Din fericire nimeni nu a fost rănit şi incendiul a fost stins la timp, fără a afecta celelalte apartamente din bloc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu produs de un scurtcircuit, într-un apartament din municipiul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu produs de un scurtcircuit, într-un apartament din municipiul Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei