Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mar 2017 - Anul XXII, nr. 65 (6481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidente rutiere

Doi pietoni au fost accidentaţi în timp ce traversau drumul prin loc nepermis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Neatenţia, graba şi consumul de alcool au dus, luni, la producerea unor accidente rutiere. Doi pietoni loviţi de maşini în timp ce traversau neatenţi prin locuri nemarcate şi o bătrână care a căzut dintr-o căruţă au fost victimele care au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentelor.

Un bătrân în vârstă de 74 de ani a fost victima unui accident produs la Dorna Arini. Aflat pe DN 17 B, la volanul unui autoturism, un tânăr de 19 ani l-a accidentat într-o curbă la stânga pe un bătrân de 74 de ani, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. Atât şoferul, cât şi pietonul accidentat au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În aceeaşi zi, la orele prânzului, pe DN 2H, în localitatea Bădeuţi, a avut loc un alt accident rutier, de această dată un copil căzând victimă. În jurul orei 13.10, o şoferiţă de 52 de ani, din municipiul Rădăuţi, aflată la volanul unui autoturism marca Skoda, l-a surprins şi accidentat pe un copil de 15 ani din localitate, care încercase să traverseze strada fără a se asigura şi prin loc nemarcat. Copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce femeia aflată la volan, în urma testării cu aparatul etilotest, a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Trei ore mai târziu, o bătrână de 73 de ani a căzut victimă neatenţiei unui căruţaş în comuna Boroaia. În timp ce se deplasa în căruţa lui Costică A., de 49 de ani, din localitate, din cauza unei manevre bruşte a acestuia, bătrâna s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt. După producerea accidentului, din cauza stării de ebrietate în care se afla, bărbatul a părăsit locul faptei, fiind nevoie de căutări din partea echipei de cercetare pentru identificarea acestuia. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi pietoni au fost accidentaţi în timp ce traversau drumul prin loc nepermis.
 Vizualizări articol: 2020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi pietoni au fost accidentaţi în timp ce traversau drumul prin loc nepermis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei