Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mar 2017 - Anul XXII, nr. 58 (6474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turism

Vacanţele din Suceava către Antalya şi Zakynthos oferite de Kusadasi şi Air Bucharest au căutare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Kusadasi, Oana Yapici, a anunţat ieri că pachetele de vacanţă oferite împreună cu Air Bucharest din Suceava către Grecia, în Zakynthos, şi Turcia, în Antalya sunt extrem de solicitate atât în judeţul Suceava, cât şi în Botoşani. Oana Yapici a declarat că la două săptămâni de la anunţarea oficială a zborurilor charter din Suceava către Antalya şi Zakynthos, înscrierile turiştilor pentru pachetele de vacanţă către cele două destinaţii sunt din ce în ce mai multe. Ea a subliniat că acest lucru demonstrează că decizia Kusadasi şi Air Bucharest de a oferi pachete de vacanţă cu zboruri din Suceava a fost una foarte bună. Directorul Kusadasi a arătat că pentru Antalya sunt deja două zboruri la care nu mai sunt locuri disponibile, iar alte două sunt aproape pline. „Până în momentul de faţă am vândut, în total, pachete de vacanţă pentru 1.000 de turişti care vor pleca în Antalya şi pentru peste 300 de turişti care au ales ca destinaţie de vacanţă Zakynthos. Trebuie spus că la agenţiile noastre partenere, cei care doresc să plece în concediu în cele două destinaţii vor găsi în continuare oferte. Acestea nu mai sunt la nivelul celor din perioada de early booking, când se ajungea la reduceri şi de 60%, dar există în continuare oferte atractive pentru cei care vor să îşi rezerve deja pachetele de vacanţă”, a spus Oana Yapici.

Ea a subliniat faptul că Air Bucharest a îmbunătăţit orarul de zbor pentru cursele din Suceava către Zakynthos, care vor fi operate în fiecare zi de miercuri, iniţial fiind anunţat că decolarea de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” va fi la ora 17:30, cu sosire pe insula grecească la ora 19:30. Potrivit noului orar de zbor, decolarea de la Suceava va fi la ora 17:00, cu sosire în Zakynthos la ora 19:00. Orarul zborurilor retur, tot din zilele de miercuri, a rămas neschimbat, respectiv cu decolare din Zakynthos de la ora 14:00 şi aterizare la Suceava la ora 16:00.

Reamintim că tour-operatorul Kusadasi şi compania aeriană Air Bucharest au anunţat la sfârşitul lunii februarie că începând de anul acesta vor oferi pachete de vacanţă pentru şapte nopţi în Antalya şi Zakynthos cu zboruri charter de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. Zborurile către Antalya vor fi operate în zilele de luni, în perioada 12 iunie – 18 septembrie 2017, iar cele pentru Zakynthos în zilele de miercuri, în perioada 7 iunie – 27 septembrie 2017. Și pentru cursele charter de la Suceava către Antalya au fost modificate orele de zbor, acestea urmând să decoleze la ora 17:45 şi să aterizeze la 19:45, în timp ce la zborul retur avionul va decola de pe aeroportul din Turcia la 15:00 şi va ateriza la Suceava la 17:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacanţele din Suceava către Antalya şi Zakynthos oferite de Kusadasi şi Air Bucharest au căutare.
 Vizualizări articol: 5366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Vacanţele din Suceava către Antalya şi Zakynthos oferite de Kusadasi şi Air Bucharest au căutare3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei