Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mar 2017 - Anul XXII, nr. 58 (6474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnare

Un tâlhar care a băgat doi oameni în spital într-o zi, trimis 5 ani și 4 luni după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna suceveană Satu Mare, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 5 ani și 4 luni de închisoare, pentru două grave fapte de tâlhărie comise în aceeași zi la Rădăuţi. Individul a fost condamnat pentru că a lovit puternic în plină figură doi oameni, cărora le-a luat apoi banii şi alte bunuri, în ambele cazuri victimele suferind leziuni care au necesitat internarea în spital.

Sentința definitivă a fost dată de Curtea de Apel Suceava, care i-a redus pedeapsa inculpatului, care a fost condamnat inițial, de Judecătoria Rădăuți, la 6 ani și 8 luni de închisoare.

La condamnarea destul de severă s-a ținut cont și de faptul că individul a mai fost condamnat pentru furt calificat și eliberat condiționat, cu un rest de pedeapsă de peste 100 de zile, săvârșind faptele de tâlhărie în stare de recidivă.

În noaptea de 25 spre 26 iulie 2016, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată că un bărbat a fost agresat şi deposedat de bani şi un telefon în parcul din faţa magazinului Profi din localitate. 

Patrula deplasată imediat la faţa locului a reuşit să dea de suspect, care inițial a fugit, dar care a fost prins în scurt timp. Asupra lui Adrian Gheorghe Prelipcean, în vârstă de 42 de ani, din comuna Satu Mare, au fost găsite suma de 370 de lei şi un telefon, bunuri care îi aparţineau unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Trufești, județul Neamț, cel care fusese agresat cu puţin timp în urmă. Doi martori oculari au relatat că bărbatul de 59 de ani a fost lovit violent, în mai multe rânduri, după care autorul i-a luat portofelul, ochelarii şi telefonul. În timp ce era alergat de martorii oculari, fugarul a aruncat pe jos ochelarii victimei şi portofelul, după ce a luat banii din el.

La Spitalul municipal Rădăuţi poliţiştii aveau să afle că un alt bărbat a fost tâlhărit în aceeaşi noapte. A doua victimă, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Dărmăneşti, a declarat că se afla într-un restaurant de lângă Gara Rădăuţi şi, ieşit afară să fumeze o ţigară, a fost lovit de un necunoscut, care i-a sustras suma de 800 de lei.

Când a fost găsit de polițiști, autorul avea leziuni la nivelul pumnilor şi urme de sânge pe pantofi, iar ambele victimele l-au recunoscut ulterior la reconstituire. 

După comiterea faptelor, Adrian Gheorghe Prelipcean a fost arestat preventiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tâlhar care a băgat doi oameni în spital într-o zi, trimis 5 ani și 4 luni după gratii.
 Vizualizări articol: 2445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tâlhar care a băgat doi oameni în spital într-o zi, trimis 5 ani și 4 luni după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei